Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει των διαπραγματεύσεων με την τρόικα...







Αισιοδοξία επικρατεί στο κυβερνητικό επιτελείο εν όψει των διαπραγματεύσεων με το κλιμάκιο της τρόικας, όπως φανερώνουν οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου.



«Αύριο ξεκινάει μια νέα διαπραγμάτευση. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, μεθοδικοί και προετοιμασμένοι. Έτσι θα προχωρήσουμε. Θα πάμε πολύ καλά!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδούβελης.



Ο υπουργός Οικονομικών έκανε και ένα σχόλιο για τα διάφορα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Έχουν ακουστεί πολλά. Σας επισημαίνω ότι ισχύει η πληροφόρηση που βγαίνει από το υπουργείο Οικονομικών και από εμένα».



Ο Γκίκας Χαρδούβελης συναντήθηκε και το πρωί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ είχε συναντήσεις και με τους συναδέλφους του στην κυβέρνηση, Νίκο Δένδια, Χαράλαμπο Αθανασίου, Κυριάκο Μητσοτάκη, Γιάννη Μανιάτη και Μάκη Βορίδη, με αντικείμενο τις μνημονιακές εκκρεμότητες, στο πλαίσιο της 5ης αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας.





 
Top