Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων δικάζεται στις 12 Φεβρουαρίου 2015 η υπόθεση του θανάτου της 16χρονης Ρεθυμνιώτισσας Στέλλας Ακουμιανάκη, που έμελλε να χάσει τη ζωή της πριν περίπου 4 χρόνια από κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ...







Στο εδώλιο θα καθίσουν τρεις κατηγορούμενοι, όπως είχε προκύψει από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.



Την Τρίτη η δίκη του 20χρονου



Στο μεταξύ, για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί από το Δικαστήριο Ανηλίκων η δίκη του σήμερα 20χρονου φίλου της ανήλικης.



Όσον αφορά στους υπόλοιπους κατηγορούμενους, οι δύο είναι από τους ειδικευόμενους τότε γιατρούς του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, που αντιμετώπισαν το τραγικό, όπως εξελίχθηκε, περιστατικό τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου του 2011 και άλλος ένας νεαρός φίλος της.



Υπενθυμίζεται πως το άτυχο κορίτσι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου είχε διακομιστεί σε κωματώδη κατάσταση λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, αποκαλύφθηκε ότι οι δύο νεαροί με τους οποίους διασκέδαζε παρέα τη μοιραία νύχτα είχαν εμπλοκή στην υπόθεση και κατηγορούνται ότι μέθυσαν τη 16χρονη με σκοπό να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά.



πηγή: neakriti.gr

http://planet-greece.blogspot.com/
 
Top