ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΩΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ"
Με βαθιά ικανοποίηση υποδεχόμαστε την επικράτηση του Αντώνη Γκίνη στην εκλογική διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω για την ανάδειξη του εκπροσώπου μας στον ΑΣΔΑ. Πρόκειται για μια σημαντική πολιτική και ηθική νίκη της "Ώρας Αιγάλεω". Για τη δικαίωση της νοοτροπίας, του ύφους και του ήθους, που κομίζουμε ως δημοτικός συνδυασμός και αγωνιζόμαστε να επιβάλλουμε. Με επικράτηση της πολιτικής διαφάνειας, με αποκλειστικά κριτήρια αυτοδιοίκησης και προσφοράς, με συμμαχία πολιτών αποκλειστικά βάση αρχών και με στόχο το κοινό συμφέρον.
Παράλληλα, αυτή είναι μια σημαντική νίκη του ίδιου του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω. Χάρη κυρίως στη δυναμική / πρωταγωνιστική συμμετοχή των συνδυασμών της Παναγιώτας Μερκουράκη "Αιγάλεω - Πρώτη Δύναμη" και του Γιάννη Κάντζου"Αιγάλεω Μπροστά", αλλά όλου του Δ.Σ. Ως θεσμού, ως ενιαίου Οργάνου. 
Που γύρισε την πλάτη σε συνεργασίες δομημένες σε λογικές που οδήγησαν τη χώρα μας στη σημερινή της ένδεια. Σε λογικές ατομικών επιδιώξεων και υπόκυψης των δημοκρατικών διαδικασιών σε νοοτροπίες "πρωταθλητισμού" και άγονου ανταγωνισμού".
Ελπίζαμε ότι το πρόσφατο μήνυμα της κάλπης θα έβαζε μυαλό στους κατεξοχήν αναχρονιστικούς και στείρους πολιτικά συνδυασμούς, στην "Συμμαχία για το Αιγάλεω" υπό τον Γιάννη Γκίκα και κηδεμονευόμενη από τον Δ. Καλογερόπουλο, που (εύλογα και σοφά, πληρώνοντας τα γραμμάτια αυτού που ο ίδιος χρέωνε κάποτε σε άλλους ως "μαυρογιαλουρισμό") δεν τόλμησε τούτη τη φορά να κριθεί από τους δημότες μας και την "Νέα Εποχή" του Χρ. Καρδαρά, που μέσα σε μια τετραετία ατολμίας και συμβιβασμών έφερε την πόλη πολύ πίσω. Διαπιστώσαμε, δυστυχώς, το αντίθετο. Και τούτο, διότι οι δυο παρατάξεις, αποφάσισαν να συνεχίσουν τους δεσμούς που τους ενώνουν με το χθες- και μοιραία μεταξύ τους- και να "συμμαχήσουν" προκειμένου να αποκλείσουν κάθε άλλη πρόταση/ υποψηφιότητα, από αυτό που μάλλον θεωρούσαν σαν "παιχνίδι" εξουσίας, κάτι σαν μια ιδιόρυθμη "μονόπολη", προκειμένου να λύσουν πια τις διαφορές τους (συγκυριακά εκλογικές και μόνο) σε έναν τελικό γύρο. Πλέον συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι θα κατανοήσουν και τις ευθύνες που έχουν και τις προκλήσεις που απλώνονται μπροστά τους, αλλά δεν μπορούμε να πούμε και ότι το πιστεύουμε... Τους ευχαριστούμε, ωστόσο, γιατί δοκίμασαν και αφύπνισαν τα αυτοδιοικητικά και δημοκρατικά ανακλαστικά του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω.
Ευχόμαστε καλή δύναμη στον Αντώνη Γκίνη στην αποστολή που το Δ.Σ. Αιγάλεω του ανέθεσε και δεσμευόμαστε απέναντι όχι μόνο σε όσους μας εμπιστεύθηκαν, αλλά σε ολόκληρη την Αιγαλεώτικη κοινωνία ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και αποφασιστικότητα, στο δρόμο της ενότητας και της προαγωγής συμφερόντων της πόλης μας.
Για την "Ώρα Αιγάλεω"
Ο επικεφαλής
Δημήτρης Μπογράκος
δημοτικός σύμβουλος Αιγάλεω
 
Top