Την τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου καταδίκασαν η Ολομέλεια της Βουλής, οι εκπρόσωποι της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, της Ένωσης Κεντρώων και του Ποταμιού, καθώς και ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

«Καταδικάζουμε και εκφράζουμε την υποστήριξη μας για τις δύσκολες στιγμές που περνά ο πρώην πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του. Αυτή την εποχή ο κ. Παπαδήμος είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών και η επίθεση στο πρόσωπό του είναι και επίθεση σε ένα από τα ανώτατα ιδρύματα της χώρας», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Γαβρόγλου.

«Καταδικάζουμε την επίθεση και εκφράζουμε τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση στον ίδιο και στους συνεργάτες του», ανέφερε εκ μέρους της ολομέλειας η προεδρεύουσα του Σώματος, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Η ΝΔ απερίφραστα καταδικάζει την άνανδρη επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Ευχόμαστε στον ίδιο και στους συνεργάτες του πλήρη ανάρρωση», τόνισε από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης η βουλευτής Νίκη Κεραμέως.

Την απερίφραστη καταδίκη τους για την τρομοκρατική επίθεση και τις ευχές τους για άμεση και πλήρη ανάρρωση του κ. Παπαδήμου, εξέφρασαν επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

 
Top