ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΠΙΡΜΠΑ!

ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΑΝΩ ΛΙΟΥΜΗ ΔΙΠΛΑ  ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 19ο ΚΑΙ 30ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ!

ΤΙ ΛΕΕΙ  ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ  Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ  ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ΩΣ "ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ" ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ;

ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΛΑΒΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ...

ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΕΡΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ...


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΝΩ ΛΙΟΥΜΗ:


"Είμαι δημότης Αιγάλεω και κάτοικος στο Άνω Λιούμη εδώ και μερικές ημέρες έχουμε το εξής θέμα στη γειτονιά μας υπάρχει εγκατεστημένη κεραία κινητής τηλεφωνίας εταιρείας Wind  επί της οδού Μνησικλέους 25. 
Ήδη έχουμε μαζεύουμε υπογραφές για να προβούμε σε κινήσεις που σκοπό έχουν την απομάκρυνση της κεραίας. Από ενημέρωση που έχω ο άνθρωπος ο οποίος την έχει τοποθετήσει στην ταράτσα έχει άδεια από τις αρμόδιες αρχές ακόμα και από την πολεοδομία Αιγάλεω.

Θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει τρόπος να κατέβει η κεραία;
Ο Δήμος μπορεί να παρέμβει διότι όπως καταλαβαίνετε και μικρά παιδιά υπάρχουν και νηπιαγωγείο υπάρχει στα 300 μέτρα το 30ο καθώς και το 19ο Δημοτικό σχολείο. 
Υπάρχει τρόπος να έρθει σαν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο";



Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


 
Top