Μια αφίσα της Πανσπουδαστικής, της φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕ, για τις φοιτητικές εκλογές προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΑΣΠ.

Η έμπνευση για την αφίσα προέρχεται από τη δημοφιλή ξένη σειρά «The Walking Dead», που παραφράστηκε σε «ΠΑΣΟΚing Dead» και σε αυτήν απεικονίζονται με μορφή ζόμπι η Φώφη Γεννηματά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Μην τους αναστήσεις, στις φοιτητικές εκλογές ψηφίζουμε Πανσπουδαστική ΚΣ» γράφει η λεζάντα.

Η απάντηση της ΠΑΣΠ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

"Με λύπη και οργή είδαμε την παρακάτω αφίσα των μελών της φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ" επισημαίνει η ΠΑΣΠ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ. |Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) επέλεξε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσει την προεκλογική της προσπάθεια ενόψει των φοιτητικών εκλογών. Σε μια πόλη, που η αδιαφάνεια στο δήμο κυριαρχεί με δεκάδες προσλήψεις μελών του ΚΚΕ από το παράθυρο, η ψήφος στην ΠΚΣ ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτές τις πρακτικές. Να υπενθυμίσουμε πως ποτέ η συγκεκριμένη φοιτητική οργάνωση δεν επιτέθηκε με αυτό τον τρόπο στην ΔΑΠ, με την οποία φαίνεται πως συνεργάζονται μια χαρά στην διαδικασία απαξίωσης του ελληνικού πανεπιστημίου" προσθέτει και καταλήγει:

"Καταλαβαίνουμε τον φόβο σας, η ΠΑΣΠ από αυτές τις εκλογές θα βγει πιο δυνατή και θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη των φοιτητών! Οι πρακτικές σας θα ηττηθούν!"

 
Top