Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η Χαμάς είναι μια τρομοκρατική οργάνωση με τη σημερινή της μορφή,
πρόγραμμα και πολιτικό λόγο
»

Η παραπάνω δήλωση δεν έγινε από κάποιον υπουργό, ή στρατηγό του σιωνιστικού/ναζιστικού κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη, αλλά από τον Ahmed Majdalani, δοτό "Υπουργό Κοινωνικής Ανάπτυξης" της Παλαιστινιακής Εθνικής Αρχής του Αμπάς!

Πρόκειται, δηλαδή, για να κατανοήσουμε με βάση τα εγχώρια δεδομένα, για τον άνθρωπο του Αμπάς που διαχειρίζεται τη διαφθορά (τις βίλες των στελεχών στη Ραμάλα και τις καταθέσεις στην Ελβετία): τα επίσημα κονδύλια του Ισραήλ, των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την στήριξη της λεγόμενης “Παλαιστινιακής Αρχής”.

Επιπροσθέτως, ο εν λόγω λάτρης των σιωνιστικών κονδυλίων επιχορηγήσεων και δανείων προς την Παλαιστινιακή Αρχή του Αμπάς (εξαγορά στην καθομιλουμένη), εκτός από δοτός Υπουργός, είναι και δοτό πρωτοκλασάτο στέλεχος της Φατάχ του Αμπάς (όχι τη Φατάχ του Αραφάτ, με φυλακισμένοι σήμερα τον αρχηγό της Κινδυνεύει η ζωή του Μαρουάν Μπαργκούτι, του φυλακισμένου Αρχηγού της Φατάχ!) και μέλος της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (όχι του Αραφάτ, αλλά αυτής που διατηρεί Αμπάς, ΜΟΝΟΝ ως σφραγίδα, με δοτούς χωρίς καμία αρμοδιότητα).

«Να λες την αλήθεια,
να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια,
είναι πράξη κομμουνιστική κι επαναστατική»
Αντόνιο Γκράμσι, "L'Ordine Nuovo", 21 Ιούνη 1919

Ω... τι ντροπή! Την ώρα της Γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού από τους βρεφοκτόνους σιωναζί!

Η κοινή Ανακοίνωση ΟΛΩΝ των Παλαιστινιακών οργανώσεων και κομμάτων, πλην της Φατάχ του Αμπάς:

[...] Οι παλαιστινιακές δυνάμεις και κόμματα (πλην Φατάχ του Αμπάς) καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο τις δηλώσεις του Ahmad Majdalani στο κανάλι "Al-Arabiya", υπουργού στην κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μοχάμαντ Σταγιέχ [Παλαιστινιακή Αρχή ] στο κανάλι Al-Arabiya, όπου μιλά στη γλώσσα της κατοχής, χαρακτηρίζοντας τη Χαμάς τρομοκρατικό κίνημα!
Αυτές οι δηλώσεις είναι αντιπατριωτικές και αντιπροσωπεύουν μια απόκλιση από την εθνική συναίνεση, παρέχοντας ένα ελεύθερο πέρασμα για την εξυπηρέτηση της κατοχής και της ατζέντας της, με στόχο την υπονόμευση της εθνικής ενότητας και της σταθερότητας του παλαιστινιακού λαού που αντιμετωπίζει έναν πόλεμο γενοκτονίας και κακοποίησης στη Γάζα και τη Δύση Όχθη. Απαιτούμε να λογοδοτήσει ο Υπουργός Majdalani για αυτές τις επαίσχυντες δηλώσεις και τον θεωρούμε ξένο προς την εθνική γραμμή.
Ζητάμε την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση και από την Εκτελεστική Επιτροπή της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.
Καταγγέλλοντας αυτές τις δηλώσεις, οι δυνάμεις και οι φατρίες τονίζουν ότι η Χαμάς είναι βασικό συστατικό του Παλαιστινιακού Εθνικού Κινήματος κι ενός Εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος που εκπληρώνει τα εθνικά του καθήκοντα και ευθύνες για την αντιμετώπιση της κατοχής.
Μαζί με τις άλλες οργανώσεις Που παλαιστινιακού λαού, η Χαμάς αντιμετωπίζει την τρομοκρατία και την εγκληματικότητα της κατοχής και τον επιθετικό της πόλεμο, ασκώντας το νόμιμο δικαίωμα στην αυτοάμυνα.
Οι Παλαιστινιακές Δυνάμεις και Κινήματα
Πέμπτη, 18 Γενάρη 2024
[...]

«Η εξάλειψη της Χαμάς είναι αδύνατη, γιατί η Χαμάς είναι μια ευρέως διαδεδομένη ιδέα σε όλη τη Μέση Ανατολή και, ως εκ τούτου, ο στόχος του Ισραήλ για την εξάλειψή της είναι προορισμένος να αποτύχει»
Μοχάμαντ Σταγιέχ
, πρωθυπουργός της Παλαιστινιακής Εθνικής Αρχής, σε συνέντευξή του στο "France 24", 9 Νοέμβρη 2023

Κι ο "Υπουργός του Αμπάς", συνεργάτης των σιωνιστών παραμένει στη θέση του...

«Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική»...

Τα ζητήματα των δωσίλογων Παλαιστίνιων, θα τα λύσει ο Παλαιστινιακός λαός... Όμως, επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν φορείς που οφείλουν να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό και οι Έλληνες που έχουν στην καρδιά τους την Παλαιστίνη δικαιούνται να γνωρίζουν, αναμένουμε από την πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα, την Παλαιστινιακή παροικία Ελλάδος μια ενημέρωση και πως αντιμετωπίζουν αυτόν τον χυδαίο "Υπουργό" συνεργάτη των σιωνιστών.

Επιπροσθέτως, μιας και έγινε γνωστό πως στην Ελλάδα ο πρώην πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Μαρουάν Τουμπάσι (κεντρικό στέλεχος της Φατάχ του Αμπάς & με "διπλωματική ασυλία" από τους σιωναζί) και ο πρώην "Αναπληρωτής" Υπουργός Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, ίδρυσαν την οργάνωση "Προοδευτικό Φόρουμ για την Ελληνο-Παλαιστινιακή Αλληλεγγύη", είναι αναμενόμενη η θέση που λαμβάνουν για τον "υπουργό" του Αμπάς.

Στον κύριο Μαρουάν Τουμπάσι, απλώς επαναλαμβάνουμε όσα είχαμε διατυπώσει δημόσια στις 29 Νοέμβρη 2020.
Μεταξύ άλλων, σημειώναμε τότε:
[...] Όταν καλείς σε "Αλληλεγγύη" οφείλεις να διευκρινίσεις προς τον ελληνικό λαό τι συμβαίνει κι ειδικότερα -εντελώς επιγραμματικά, γιατί χρειάζονται τόμοι να γραφτούν όλα:
* Γιατί ο κύριος Αμπάς διάλυσε την εκλεγμένη Βουλή του Παλαιστινιακού Λαού (εκλογές 2006), αλλά και την Ο.Α.Π.;
* Κάνεις αναφορά στην "ηγεσία της PLO" ενώ γνωρίζεις πολύ καλά και το κρύβεις, πως η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, του δολοφονημένου ηγέτη Γιασέρ Αραφάτ, δεν υπάρχει κι όλες οι αρμοδιότητες πέρασαν πραξικοπηματικά στον κύριο Αμπάς.
* Το Μάη του 2020 ανακοινώθηκε πανηγυρικά ανακοινώθηκε πανηγυρικά και με επαναστατικές κορώνες η "απόσυρση της Παλαιστινιακής Αρχής από τις συμφωνίες της με το Ισραήλ" και πολλοί πίστεψαν πως αυτό βάζει σε μια άλλη πορεία το Παλαιστινιακό. Όμως... ο "Υπουργός Συντονισμού" μεταξύ Αμπάς και Νετανιάχου (Palestinian Minister of Civil Affairs, Hussein Al-Sheikh), στον νέο "διάλογο" με το σιωνιστικό-ναζιστικό κατοχικό καθεστώς απαρτχάιντ, έθεσε το ζήτημα της απελευθέρωσης των ανήλικων Παλαιστίνιων, των πολιτικών κρατουμένων, του Αρχηγού της Φατάχ; Ποια είναι η θέση της Παλαιστινιακής Αρχής για τη νέα συμφιλίωση με τον σιωνιστή κατακτητή; Δεν πρέπει να γνωρίζουν όλα αυτά αυτοί από τους οποίους ζητάς "Διεθνιστική Αλληλεγγύη"; Ένας υπουργός ανατρέπει τα πάντα κι απόλυτη ένοχη σιωπή... ακόμη δεν τον έστειλαν από εκεί που ήρθε: Palestinian Authority resuming cooperation with Israel, Palestinian official says.
* Πριν λίγες ημέρες τα φίλο-σιωνιστικά δικτατορικά αραβικά καθεστώτα (Μπαχρέιν, Αραβικά Εμιράτα), σύναψαν σχέσεις με το κατοχικό καθεστώς. Μια παραδοσιακή αραβική πολιτική στήριξης του Παλαιστινιακού λαού κατέρρευσε. Ο Αμπάς μαζί με τον υπουργό του των εξωτερικών απέσυραν τους Παλαιστίνιους πρέσβεις και μίλησαν για προδοσία της Παλαιστίνης. Κινητοποιήσεις στις πρεσβείες των προδοτών, έγιναν μετά από κάλεσμα της "Παλαιστινιακής Αρχής" σ' όλο τον κόσμο. "Πριν αλέκτορα φωνήσαι"... οι Παλαιστίνιοι πρέσβεις επέστρεψαν και κανένας δεν εξηγεί τι συνέβη "εν κρυπτώ και παραβύστω". Κι αυτή η σιωπή επιβεβαιώνει τη συνενοχή.
* Να μιλήσουμε για τον χαιρετισμό της μετατροπής της Αγιας-Σοφιάς σε τζαμί, τη συμφωνία "συμφιλίωσης μεταξύ των Παλαιστινιακών οργανώσεων", που υπογράφηκε στην Κωνσταντινούπολη υπό την αιγίδα του Ερντογάν, τη διακοπή της βοήθειας-ενίσχυσης προς τις οικογένειες των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων από τη Γάζα, καθιερωμένη από τον ηγέτη της Παλαιστινιακής Επανάστασης Γιάσερ Αραφάτ ως ελάχιστη αλληλεγγύη στους φυλακισμένους, το πρόσφατο δάνειο που ενέκρινε ο ναζί Νετανιάχου προς την "Παλαιστινιακή Αρχή", τις δολοφονίες Παλαιστινίων που είναι ζήτημα ρουτίνας, τη μεγαλύτερη φυλακή του πλανήτη, τη Μαρτυρική Γάζα με συνεχείς βομβαρδισμούς, τα ανήλικα παιδιά, αγόρια και κορίτσια των Παλαιστινίων που σαπίζουν στις φυλακές... κ.α.π. Ή πως οι Παλαιστίνιοι που φθάνουν στην Ελλάδα από την Τουρκία μαζί με τους παράνομους μετανάστες τρίτων χωρών και που λαμβάνουν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, δεν μπορούν να πλησιάσουν την Παλαιστινιακή πρεσβεία για μια ανανέωση διαβατηρίου, μια συμπαράσταση και βρίσκουν κλειστές πόρτες και παράθυρα... λες κι είναι λεπροί; Μήπως για το πολιτικό ξέπλυμα με δημόσιες σχέσεις από εσένα προσωπικά, όλων όσων κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία 9 χρόνια και μαχαίρωσαν πισώπλατα το λαό της Παλαιστίνης;
Όχι Marwan Toubassi!
Θα μιλήσουμε για τον Αρχηγό της ιστορικής Φατάχ του μεγάλου ηγέτη Γιασέρ Αραφάτ, που σαπίζει στα σιωνιστικά κατοχικά κάτεργα και που κανένας δεν κάνει μία αναφορά.... κι εσύ περί άλλων τυρβάζεις.
Φυσικά κι εσύ σωπαίνεις ένοχα, χωρίς καμία αναφορά στον φυλακισμένο Αρχηγό της Φατάχ! Δεν ενημερώνεις τον ελληνικό λαό πως ο Αρχηγός (τα επαναστατικά εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα έχουν ΑΡΧΗΓΟ κι όχι προέδρους και γραμματείς), είναι φυλακισμένος και αυτό βολεύει τους προδότες, τη διαφθορά και τη συνέχιση παχυλών μισθών των "αξιωματούχων" σφετεριστών.
Marwan Toubassi... είσαι κι εσύ υπόλογος στην οικογένεια του Αρχηγού κι όλου του Λαού της Παλαιστίνης
[...] Περισσότερα 
29 Νοέμβρη 2020: Marwan Toubassi: Ποια αλληλεγγύη και σε ποια Παλαιστίνη

Στον κύριο Κώστα Ήσυχο, που Αναπληρωτής -όχι υφυπουργός, αλλά αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, δηλαδή με αρμοδιότητες απευθείας από τον πρωθυπουργό Τσίπρα κι όχι τον Πάνο Καμμένο-, υποψήφιο βουλευτή του Γιάνη με ένα ν, δεν θέτουμε κανένα ζήτημα σε σχέση με τα τεκταινόμενα στην Παλαιστίνη...

Γιατί;

Μας αρκούν οι "αγώνες" του εναντίον του "δικτάτορα" Καντάφι, υπέρ της "αραβικής άνοιξης made in USA", για να πέσει ο "αιμοσταγής δικτάτορας" Άσαντ, οι "ελευθερίες των γυναικών στο Ιράν"... Συνεπώς δεν αναζητούμε τίποτα από στρατευμένους στην ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά... Περισσότερα 5 Aπρίλη 2021: 5 Aπρίλη 2011... τα πρώτα επίσημα διαπιστευτήρια της Νατοϊκής "αριστεράς" για ν' αναλάβει κυβερνητικό ρόλο...

Όποιος σήμερα στρέφει αλλού το πρόσωπό του,
αναπαράγει το αφήγημα των σιωναζί περί Χαμάς...
θα κριθεί από την ιστορία!

Αιώνια Τιμή και Δόξα στους Μαχητές των Παλαιστινιακών Οργανώσεων Αντίστασης

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top