Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η επίσημη ανακοίνωση του "Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης" για την...

άνανδρη δολοφονία στελεχών της Χαμάς, δείχνει τον πλήρη δεσμό μεταξύ των διαφόρων ψυχών, ιδεολογιών και πολιτικών της Παλαιστινιακής Αντίστασης.
Όσοι δεν κατανόησαν πως σήμερα στον Άξονα της Αντίστασης, στην Παλαιστινιακή Αντίσταση οι διαφορετικοί ιδεολογικοί προσανατολισμοί έχουν εξαλειφθεί, αν και με διαφορετικούς ιδεολογικούς προσανατολισμούς με τις κάνες των όπλων αναζητούν δικαιοσύνη, Πατρίδα και Λευτεριά!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "Ταξιαρχιών του Μάρτυρα Αμπού Αλι Μουσταφά" ("Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης"):

«Οι Ταξιαρχίες του Μάρτυρα Αμπού Αλί Μουσταφά, οι Δυνάμεις της Λαϊκής Αντίστασης, θρηνούν τον μεγάλο εθνικό ηγέτη Σαλέχ Αλ-Αρούρι, αναπληρωτή επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, που μαρτύρησε μαζί με μια ομάδα των αδελφών του.
Μάρτυρες στην ύπουλη σιωνιστική επίθεση που τους είχε στόχο στο νότιο προάστιο της Βηρυτού, σήμερα το απόγευμα της Τρίτης, 1/2/2024.
»


 
«Αν θέλετε να καταστρέψετε τον ιμπεριαλισμό
πρέπει να προσδιοριστεί το κεφάλι του: οι ΗΠΑ»
Ernesto "Che" Guevara
 
Υ.Γ. Για τις "Ταξιαρχίες Μάρτυρα Αμπού Αλι Μουσταφά"...  Αύγουστος 2015, 14 χρόνια από τη δολοφονία του Abu Ali Mustafa...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top