Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Σημειώναμε χθες «Τσακίζει Κόκκαλα»... η Ανακοίνωση του Ανώτατου Πολιτικού Συμβουλίου της Υεμένης...

«Οι ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης πραγματοποίησαν στρατιωτική επιχείρηση εναντίον αμερικανικού πλοίου νότια του Άντεν, χρησιμοποιώντας βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον πλοίων.
Το χτύπημα ήταν ακριβές και άμεσο.
Ο στρατός της Υεμένης θεωρεί εχθρικούς στόχους όλα τα αμερικανικά και βρετανικά πολεμικά πλοία που συμμετέχουν στην επίθεση κατά της Υεμένης.
Οι ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης λένε ότι τα αντίποινα κατά των αμερικανικών και βρετανικών επιθέσεων είναι αναπόφευκτα και ότι οποιαδήποτε νέα επιθετικότητα δεν θα περάσει χωρίς απάντηση και τιμωρία.
Οι ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης συνεχίζουν στην απόφαση να εμποδίσουν την ισραηλινή ναυσιπλοΐα στην Αραβική Θάλασσα και την Ερυθρά Θάλασσα μέχρι να σταματήσει η επιθετικότητα και να λήξει η πολιορκία του παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας
»

Ο Yahya Sarae, εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της Υεμένης, το απόγευμα της Δευτέρας...

Σχετικό για το ρόλο της αποικίας "Ελλαδιστάν", του πολιτικού υπηρετικού προσωπικού, με δεξιό ή αριστερό προφίλ, χυδαίοι λακέδες των ιμπεριαλιστών 24 Φλεβάρη 2023: "Ελλάδα 2015-2023"... ένοχη εγκλημάτων πολέμου & Γενοκτονίας!

"Στη σωστή πλευρά της ιστορίας" Η ντροπή να είσαι "Έλληνας"... Φονιάδες των λαών... Κάτω τα βρωμόχερά σας από τον λαό της Υεμένης!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top