Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

"Αποχαιρέτισε" ο Peshraw Dizayee, Κούρδος πολυεκατομμυριούχος,
μεγιστάνας πετρελαίου στενά συνδεδεμένος με την Μοσάντ...
Το Ιράν σηκώνει το λάβαρο της «εκδίκησης»!

Ότι απέμεινε από την υπέρ-πολυτελή βίλα/φρούριο και βάση της Μοσάντ, του Κούρδου μεγιστάνα: ΒΙΝΤΕΟ! Το Ιράν κατέστρεψε με βαλλιστικούς πυραύλους το στρατηγείο της Μοσάντ στο Ιράκ!

Μεταξύ των στόχων των χθεσινοβραδινών ιρανικών βομβαρδισμών στο βόρειο Ιράκ και τις θέσεις Αμερικανών, μαζί με μισθοφόρους του "ισλαμικού κράτους" (ISIS), Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών, ήταν επίσης η σούπερ βίλα στο ισραηλινό προτεκτοράτο Ερμπίλ (Ιράκ), του Peshraw Dizayee. Ο οποίος ήταν ένας από τους σημαντικότερους Κούρδους "επιχειρηματίες", στενά συνδεδεμένος με τη Μοσάντ και καθοδηγητής της πολιτικής ηγεσίας του λεγόμενου ιρακινού Κουρδιστάν και μας "αποχαιρέτισε" μετά τη χθεσινή Ιρανική επίθεση.
Ο εν λόγω "κύριος" ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας "Empire World Real Estate Development" και του ομίλου "Falcon", ο οποίος ιδρύθηκε το 2003 μετά την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ και ηγέτης στην εξαγωγή πετρελαίου στο ισραηλινό καθεστώς, από το Ιρακινό Κουρδιστάν -μαζί το πετρέλαιο που κλέβουν ΗΠΑ με Κούρδους από το Συριακό λαό.
Ακόμη, ο όμιλος "SB Falcon" διαθέτει "ιδιωτικό στρατό" που αποτελείται από πρώην στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ και τζιχαντιστές.
Οι εγκαταστάσεις του τεράστιου συγκροτήματος της "βίλας" του Κούρδου μεγιστάνα χρησίμευαν ως βάση υλικοτεχνικής και πληροφοριακής υποστήριξης, και υποστήριξη μεγάλων ισραηλινών μυστικών επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή.

Οι στόχοι στο Ιράκ, των Φρουρών της Ιρανικής Επανάστασης, που επλήγησαν χθες:
- Η Αμερικανική βάση στο αεροδρόμιο του Ερμπίλ
- Το Αμερικανικό Προξενείο στο Ερμπίλ (καταστράφηκε)
- Η Έδρα της Κουρδικής Υπηρεσίας Ασφαλείας
- Το συγκρότημα σούπερ βίλα του του Peshraw Dizayee

Η πυραυλική επίθεση των "Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης" εναντίον τρομοκρατικών κέντρων στη Συρία και το Ιράκ, πραγματοποιήθηκαν με βαλιστικούς πυραύλους ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ από απόσταση μεγαλύτερη των 1.200 χιλιομέτρων, αντιπροσωπεύοντας τη μεγαλύτερη πυραυλική επιχείρηση που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα το Ιράν.
Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα από την Ισλαμική Δημοκρατία προς το ισραηλινό σιωναζί καθεστώς.
Ένας τέτοιος πύραυλος θα μετατρέψει το Ισραήλ σε σκόνη... Έτσι, αναμένουμε τη μαζική έξοδο των ηττημένων (στρατιωτικά και πολιτικά) του πιο δειλού στρατού στον κόσμο, των βρεφοκτόνων σιωναζί από τη Μαρτυρική Γάζα... σύντομα...
Τα συντρίμμια κι αποκαΐδια της βίλας βάσης της Μοσάντ... μιλούν... και παραμιλούν!

Θα πληρώσουν ακριβά... θα πληρώσουν για όλα οι σατανάδες!

«Για τους εχθρούς τελείωσε η εποχή του “χτυπάω και φεύγω”»
Αγιατολλάχ Αλί Χαμενεΐ

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

 
Top