Της Ιωάννας Υψηλάντη

Νησί των οργίων και θέρετρο παιδόφιλων, στις...

Παρθένους Νήσους;🤣
Συμβαίνουν και αυτά τα αντιφατικά, στην ανάποδη πραγματικότητα που ζούμε.
Το ιδιόκτητο νησί του πολυεκατομμυριούχου Επστέιν "Μικρός Αγιος Γεώργιος", άντρο παιδοφιλίας και σεξουαλικής σκλαβιάς, "φιλοξένησε" όλο το αφάν γκατέ της πολιτικής, των διασημοτήτων, των βασιλικών οίκων και της επιστήμης.
Μεταξύ των παιδόφιλων, που τα ονόματα τους δημοσιοποιήθηκαν κι που έφταναν στο νησί με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Τζέφρι Επστέιν "Λολίτα", για να "ξεσκάσουν" βρίσκονται:
Μπιλ Κλίντον με πάνω από 50 "επισκέψεις".
Τζωρτζ Μπους ο πατήρ και Τζωρτζ Μπους ο υιός.
Παραδόξως, αναφέρεται και ο Ντόναλντ Τραμπ με 40 επισκέψεις, αν και προηγουμένως δεν είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο και ήταν υπέρ της δημοσίευσης της λίστας.
Ο Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ
Ο πολυεκατομμυριούχος επενδυτής Glenn Dubin.
Ο πρώην CEO της Victoria's Secret, Leslie Wexner (που ήταν ύποπτος για στρατολόγηση μοντέλων, κατά παράβαση των κανόνων της εταιρείας).
Ο παραγωγός ταινιών Harvey Weinstein, ο οποίος το 2020 καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκισης για παρενόχληση και σεξουαλική επίθεση, σε βάρος ηθοποιών και
Το "φιλαράκι" μου, ο επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας, ο πολυδισεκατομμυριούχος Mark Zuckerberg. Που μου κατεβάζει φωτό με γυμνά και πεινασμένα παιδιά της Αφρικής, επειδή "παραβιάζουν τους κανόνες, για το γυμνό'!
Νωρίτερα αποδείχθηκε ότι  και ο δημιουργός της Microsoft Bill Gates και της Φάιζερ γνώριζε επίσης τον Epstein .
Από τις "διασημότητες", έχουμε το "μάγο" Ντέιβιντ Κόπερφιλντ.
Τον Αγγλο πρίγκιπα Αντριου. Αυτός λέγεται ότι έκανε σεξ με κοριτσάκια κάτω των 14 ετών με την συμμετοχή πλαστικής κούκλας, που είχε την μορφή του. Αναφέρεται στα έγγραφα με πάνω από 67 "επισκέψεις".
Τον διάσημο Αμερικανό δικηγόρο Αλαν Ντέρχοβιτς, που είχε υπερασπιστεί τον Επστέιν, τον Τραμπ και τον παραγωγό του Χόλιγουντ Γουέινστέιν.
Τον Βρετανό μουσικό Μπράιαν Φέρι και τέλος,
Τον αστροφυσικό Στήβεν Χόκινγκ.
Ο Επστέιν κινηματογραφούσε τις συνευρέσεις και εκβίαζε, μετά τους συμμετέχοντες.
Τον αυτοκτόνησαν, στο κελί του, στις 10 Αυγούστου του 2019. Εκείνο το βράδυ το προσωπικό των φυλακών "κοιμήθηκε" και δεν έκανε ελέγχους, από τις 10.30 μμ-6.30 πμ της επόμενης μέρας.

 
Top