Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο Σαλέχ Αλ-Αρούρι, αναπληρωτής του πολιτικού γραφείου του κινήματος
της Χαμάς κι δύο άλλοι ηγέτες των Aλ-Κασάμ δολοφονήθηκαν στη Βηρυτό
»

"Χαμάς", επίσημη ανακοίνωση, 2 Γενάρη 2024

Το Ισραήλ εξαπόλυσε δολοφονική αεροπορική επίθεση εναντίον της Βηρυτού: Δεν έχει συμβεί από το 2006, σε αντίθεση με τις καθημερινές αεροπορικές επιθέσεις εναντίον της Δαμασκού.
Στην περιοχή Mashrafe, στα νότια προάστια της Βηρυτού, περιοχή που ελέγχεται από τη Χεζμπολάχ, ένα ισραηλινό drone δολοφόνησε τον Σαλέχ Αλ-Αρούρι, αντιπρόεδρο του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς και επικεφαλής των επιχειρήσεων της Χαμάς στη Δυτική Όχθη.
Ο Αλ-Αρούρι βρισκόταν στη Βηρυτό για την αυριανή του συνάντηση με τον Χασάν Νασράλα, Ηγέτη της Χεζμπολάχ.
Ο Σαλέχ Αλ-Αρούρι είναι ένας από τους άνδρες με τη μεγάλη επιρροή στη Χαμάς, μετριοπαθής πολιτικός που προσπαθούσε πάντα να μειώσει τη διαίρεση μεταξύ της Δυτικής Όχθης και της Γάζας, για να ενώσει όλες τις δυνάμεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης και αξιόπιστος συνομιλητής με το Ιράν.

Ο Κασέμ Σουλεϊμανί κι ο Σαλέχ Αλ-Αρούρι θα συναντηθούν ξανά!
Ήταν 12 Φλεβάρη του 2018, με αφορμή τη 10η επέτειο από το μαρτύριο του θρυλικού στρατιωτικού Διοικητή της Χεζμπολάχ Haj Imad Moghniyeh, στην Τεχεράνη οι ηγέτες του Άξονα της Αντίστασης όπως πραγματοποιήθηκε στην Τεχεράνη εορτασμός του θρυλικού Κομαντάντε της Χεζμπολάχ, παρουσία των θρύλων του Άξονα της Αντίστασης όπως ο Κασέμ Σουλεϊμανί, ο Τζιάντ Ναχάλα (Αρχηγός της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ) κι ο Καπετάνιος Αχμέντ Τζιμπρίλ (Αρχηγός του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης - Γενική Διοίκηση).
Στην αρχή της τελετής ένας άντρας μπήκε στην αίθουσα. Ο Στρατηγός Σουλεϊμανί σηκώθηκε, πήγε προς το μέρος του, τον αγκάλιασε, του φίλησε το μέτωπο και τον έβαλε να καθίσει δίπλα του. Ήταν ο Σάιχ Σάλεχ αλ Αρούρι, ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες της Χαμάς κι απ' αυτούς που διαφώνησαν με την ηγεσία της Χαμάς όταν εγκατέλειψε και στράφηκε εναντίον της Συρίας του Άσαντ και της Χεζμπολάχ.
Σήμερα, λίγες ώρες μετά την τέταρτη επέτειο από την άνανδρη δολοφονία του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, οι σιωναζί δολοφόνησαν άνανδρα τον Σαλέχ Αλ-Αρούρι κι άλλα στελέχη της Παλαιστινιακής Αντίστασης στη Βηρυτό...

Είναι η πρώτη φορά από το 2006 που η ισραηλινή αεροπορία βομβαρδίζει τη Βηρυτό.
Μετά από αυτά τα γεγονότα (τα Λιβανέζικα ΜΜΕ μιλούν για 6 νεκρούς), ο Χασάν Νασράλα ακύρωσε την ομιλία του που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, με την ευκαιρία μιας άλλης χυδαίας δολοφονίας, του Ιρανού στρατηγού
Κασέμ Σουλεϊμανί

Στην Άρουρα της Δυτικής Όχθης (Άρουρα της Παλαιστίνης... ελληνικότατη ονομασία, συνυφασμένη με τη γη, την σπαρμένη γη, την καρποφόρα γη, τις σιτοφόρες περιοχές/χωράφια), το χωριό του στη Ραμάλα, οι μάζες ψάλλουν κι ανεμίζουν τις σημαίες της Χαμάς:
«Ω Αρούρι, έλα να δεις! Οι άντρες σου είναι έξω στα ανοιχτά χωρίς φόβο!»
«Ω γιε της Άρουρα, ο Θεός να ελεήσει την ψυχή του θρύλου»
«Επανάσταση, πατρίδα μου, εξέγερση! Αυτό μας ζήτησε ο Αρούρι!»
 

Στην αιώνια μνήμη του: Αυτή είναι η μεγάλη νίκη του Μάρτυρα Σαλέχ Αλ-Αρούρι!

Ο Σαλέχ Αλ-Αρούρι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Λιβανέζικο δορυφορικό δίκτυο «Al-Mayadeen», με αφορμή της απειλές του Ναζί Νετανιάχου πως θα δολοφονήσει τα στελέχη της Χαμάς όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο:
«Η δολοφονία των ηγετών της Χαμάς δεν είναι παράξενο γεγονός. Ο Παλαιστινιακός λαός και όλα τα κινήματα της Παλαιστινιακής Αντίστασης έχουν δωρίσει μάρτυρες σε κάθε επίπεδο, και η Χαμάς περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το μονοπάτι, είχαμε επίγνωση όλων των κινδύνων που συνεπαγόταν.
Αυτές οι απειλές δεν έχουν καμία επίδραση πάνω μου και δεν αλλάζουν τις πεποιθήσεις, τις θέσεις και την πορεία μου ούτε κατά ένα γράμμα. Η ζωή είναι στα χέρια του Θεού και κανείς δεν μπορεί να επισπεύσει, ή να καθυστερήσει το πεπρωμένο εκτός από Αυτόν.
Το μαρτύριο στο δρόμο του Θεού και η συνάντησή Του αποτελούν μεγάλη νίκη και παρακαλούμε τον Θεό να σφραγίσει τη ζωή μας με μαρτύριο
»

Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!

Ο Άξονας της Αντίστασης θα συντρίψει τους ΣιωΝαζί!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top