Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο Μασούντ Μπαρζανί, τότε Πρόεδρος του λεγόμενου "Ιρακινού Κουρδιστάν"*,
μαζί με τον Ουκρανό Μέιρ Ντάγκαν, αρχηγός της Μοσάντ από το...

2002 έως το 2011...
Ο σημερινός "πρόεδρος" του "Ιρακινού Κουρδιστάν" είναι ο Νετσερβάν Μπαρζανί...
Το Ιράν "σήκωσε το γάντι"...

Ο Ουκρανός σιωνιστής Μέιρ Ντάγκαν, αρχηγός της Μοσάντ από το 2002 έως το 2011, ήταν ο αρχιτέκτονας της στρατηγικής των πέντε μετώπων εναντίον του Ιράν:
- Ισχυρή διεθνή διπλωματική πίεση μέσω των ευρωπαϊκών κρατών
- Οικονομικές κυρώσεις (εμπάργκο)
- Υποστήριξη, χρηματοδότηση, προπαγάνδιση μειονοτήτων (ιδίως Αζέρους, Κούρδους και Μπαλούχους)
- Οργάνωση ομάδων αντιπολίτευσης με προσχήματα "ελευθερίες΄& δικαιώματα", για να τους βοηθήσουν στην "αλλαγή καθεστώτος"
- Απαγόρευση εισαγωγών πρώτων υλών στο Ιράν, μυστικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των δολιοφθορών εγκαταστάσεων και δολοφονίες πυρηνικών επιστημόνων.
Ο Ουκρανός σιωνιστής Μέιρ Ντάγκαν, διέταξε προσωπικά τις δολοφονίες του θρυλικού στρατιωτικού διοικητή της Χεζμπολάχ Imad Mughniyeh (δολοφονήθηκε στις 12 Φλεβάρη του 2008) και των Ιρανών πυρηνικών επιστημόνων Alimohammadi, Shahriari, Ahmadi Roshan και Rezainejad.

* Ο κατασκευασμένος μύθος των "ηρωικών Κούρδων"

Στο αμερικανοσιωνιστικό προτεκτοράτο που κατασκευάστηκε στο Ιράκ με την επωνυμία "Ιρακινό Κουρδιστά", οι Κούρδοι μεταφέρθηκαν για πρώτη φορά στην περιοχή, μόλις το 1933, ως μισθοφόροι των Νεότουρκων για το Ολοκαύτωμα που όλοι αποσιωπούν και κρύβουν! H Σφαγή των Ασσυρίων... το ξεχασμένο Ολοκαύτωμα!
69ο Φεστιβάλ των Καννών, Μάης 2016, το πιο διάσημο διεθνές κινηματογραφικό γεγονός, η κορυφή της 7ης Τέχνης, ο Bernard-Henri Lévy πρωταγωνίστησε με την ταινία προπαγάνδας των Κουρδικών αγώνων, των ηρωϊκών "Πεσμεργκά" (αυτοί που αντιμετωπίζουν το θάνατο)... Ιούλης 2017, "Νέα Μέση Ανατολή"... με εργαλείο τους Κούρδους!

Η Ιστορία δεν ψεύδεται...
Ψεύδονται αυτοί που την γράφουν!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top