Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκα

Είμαστε ανακουφισμένοι που μας βομβάρδισαν όπως τη Γάζα.
Ντρεπόμαστε που μας το είχαν στερήσει ενώ...

βομβαρδίστηκε ο Παλαιστινιακός Λαός.
Nasser al-Ahmer, αντιπρόεδρος του κινήματος Ανσαρουλάχ της Υεμένης 

Σ' αυτές τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον του λαού της Υεμένης κι υπεράσπισης των βρεφοκτόνων σιωναζί κι οι αποικία Ελλαδιστάν. Ένα χυδαίο, δουλικό κι υποταγμένο πολιτικό σύστημα που ντροπιάζει την ιστορία της πατρίδας μας, λακέδες των ΗΠΑ (χώρας για τους Μητσοτάκηδες, Κασσελάκηδες, Ανδρουλάκηδες)... Σχετικό για το ρόλο της αποικίας "Ελλαδιστάν" 24 Φλεβάρη 2023, "Ελλάδα 2015-2023"... ένοχη εγκλημάτων πολέμου & Γενοκτονίας!

«ΗΠΑ κι Ισραήλ, οι μέρες σας είναι μετρημένες! Θάνατος στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ!»... τα συνθήματα...

«Χαιρετίζουμε την άμεση αντιπαράθεση με τους Αμερικανούς γιατί είναι αυτοί που επιτίθενται στη χώρα μας και πολιορκούν τον λαό μας εδώ και εννέα χρόνια.
Η Αμερική είναι ο μεγάλος Σατανάς, ο εχθρός του λαού και η ενσάρκωση της τρομοκρατίας.
Λέμε στους Αμερικανούς τρομοκράτες: επιστρέψτε στη χώρα σας για να την προστατέψετε από τον ρατσισμό εναντίον των Αφροαμερικανών αντί να προστατεύετε τα ισραηλινά πλοία.
Η θέση μας είναι να υποστηρίξουμε τους αδελφούς μας στη Γάζα και να προστατεύσουμε την ανθρωπότητα εκεί, ενώ οι Αμερικανοί αντιτίθενται στην ανθρωπότητα και σκοτώνουν όλους όσους την προστατεύουν.
Είμαστε αυτοί που προστατεύουμε τη θαλάσσια ναυσιπλοΐα, αλλά ο αμερικανικός συνασπισμός βάζει φωτιά στην Ερυθρά Θάλασσα, τη στρατιωτικοποιεί και την απειλεί.
Οι Αμερικανοί ισχυρίζονται ότι προστατεύουν τα ισραηλινά πλοία, ή αυτά που κατευθύνονται προς τη Σιωνιστική οντότητα με πρόσχημα το διεθνές δίκαιο, το οποίο καταπατούν παντού στον κόσμο.
Οι Αμερικανοί πρέπει να καταλάβουν τι είπε ο ηγέτης της Επανάστασης, ο Abdulmalik al-Houthi: "οποιαδήποτε επίθεση στη Δημοκρατία της Υεμένης θα λάβει μεγαλύτερη απάντηση".
Η επιχείρηση με 24 drones που πραγματοποίησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας στις 10 Ιανουαρίου άφησε τους στοχευμένους Αμερικανούς στρατιώτες να ζουν στον τρόμο.
Οι Αμερικανοί ισχυρίζονται ότι διατηρούν το δικαίωμα να απαντήσουν, ακόμα κι αν δεν έχουμε επιτεθεί στις αμερικανικές ακτές, ή δεν έχουμε φτάσει στα αμερικανικά νησιά που φημίζονται για τον βιασμό παιδιών.
Οι Αμερικανοί δεν υπερασπίζονται τον εαυτό τους. είναι Ναζί κι οι επιθέσεις τους στη χώρα μας είναι τρομοκρατικές ενέργειες για να σκοτώσουν τον λαό μας.
Είναι αδύνατο για τους τρομοκράτες και τους διεστραμμένους να επιτύχουν δικαιοσύνη για την ανθρωπότητα επειδή σ' αυτούς λείπει.
Είμαστε αδιάφοροι για τους Αμερικάνους και τους Άγγλους. Τους αντιμετωπίζουμε εννέα χρόνια και οι χθεσινές επιδρομές είναι οι ίδιες με τις οποίες βομβαρδιστήκαμε από το 2015, με τα ίδια αεροπλάνα και τα ίδια όπλα.
Θα παραμείνουμε ζωντανοί, αν θέλει ο Θεός, απέναντι στους εχθρούς μας, είτε καταφέρουμε να μαρτυρήσουμε, είτε συνεχίσουμε να τους αντιμετωπίζουμε στα μέτωπα των μαχών.
Για εμάς, η αντιπαράθεση με τους Αμερικάνους, ή τους Άγγλους δεν είναι τίποτα άλλο από τη ζωή, γιατί η ζωή συνίσταται στην αντιμετώπιση αυτών των αλαζονικών και τυράννων στον κόσμο.
Οι Αμερικανοί δεν έχουν φέρει τίποτα καινούργιο, αλλά θα φέρουμε κάτι καινούργιο και, αν θέλει ο Θεός, θα φέρουμε την τιμωρία σας
»

Ο Mohammad Ali Al-Houthi, επικεφαλής της Επαναστατικής Επιτροπής στην Υεμένη, στην ομιλία του χθες στη Σαναά κατά τη διάρκεια της πορείας εκατομμυρίων Υεμενιτών...

  Υεμένη... "να την πιεις στο ποτήρι"! Ο Μητσοτάκης & σια... είναι γείτονες, ή συγκάτοικοι του "Μπίμπι";

 

Η ιδεολογία των Υεμενιτών, που προκαλεί αναταραχή στους ιμπεριαλιστές, αλλά και τους παρά-ανησυχούντες της Νατοϊκής αριστεράς...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top