Της Ιωάννας Υψηλάντη
Όλο το καλοκαίρι είχαμε τρεις εβδομάδες "καύσωνα"...

Τρόμος! Η "κλιματική αλλαγή" έγινε "κλιματική κρίση". Μετά, έγινε "κλιματική καταστροφή"! Στο τέλος θα γίνει "κλιματικός θάνατος". 😂
Και όπως, για όλα τα κακά φταίει ο άνθρωπος!
Ούτε ο ήλιος, ούτε ο άξονας της γης, ούτε η περιστροφή της γης, καθορίζουν το κλίμα! Ο άνθρωπος ο αναίσθητος και αδιάφορος, που δεν δέχεται να αγοράσει ένα " πράσινο" ψωμί με σκουλήκια, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο των 30.000 ευρώ, που εκρήγνυται, στους 15 πόντους νερό από το σασί του και που κλείνει τις τηλεοράσεις, όταν βλέπει "ειδικούς κλιματολόγους"!
Αυτός ο "ψεκασμένος" άνθρωπος, που δεν κατανοεί τις "ανησυχίες" των κυβερνήσεων, για τις ζωές, την υγεία μας και το μέλλον μας, ενόσω οι κυβερνήσεις αφήνουν να καίγονται τα δάση, και να μολύνονται, από τα πυρηνικά απόβλητα της Φουκουσίμα, που μετονομάστηκαν σε "οικολογικά και ακίνδυνα", οι ωκεανοί, που απορροφούν το διοξείδιο του άνθρακα. Αλλά φρόντισαν να εισπράττουν φόρους, από τις σακούλες και κατήργησαν το πλαστικό καλαμάκι!😂
Οι κυβερνήσεις ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την υγεία μας, που θέλουν να μας εμφυτεύσουν πειραματικά σκευάσματα, ακόμα και ληγμένα, απειλώντας μας με πρόστιμα, επειδή δεν θέλουμε να πεθάνουμε.
Οι κυβερνήσεις, που αποφασίζουν να σε μεταφέρουν πυροσβέστες, στα νοσοκομεία και να δουλεύεις διπλοβάρδιες, μέχρι τα 74, αλλά να μην έχεις να φας, λόγω της σκόπιμης ακρίβειας, ούτε να ζεσταθείς, να επικοινωνήσεις, να ανάψεις το κλιματιστικό σου, αν δεν μπεις στην ακριβοπληρωμένη πρασινίλα, που σου επιβάλλουν.
Ω τι κόσμος μπαμπά!
Ω τι ανθρωποκεντρικές κυβερνήσεις τρώμε άφωνοι, στην μάπα!

 
Top