Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Το τελεσίγραφο προς τον Γάλλο πρεσβευτή να φύγει από τον Νίγηρα ως ανεπιθύμητος έχει...

λήξει.
Αλλά, ο πρέσβης της Γαλλίας εξακολουθεί να βρίσκεται στη χώρα, αφού η Γαλλία δεν αναγνωρίζει τη νέα ηγεσία του Νίγηρα.
Σε απάντηση, οι αρχές του Νίγηρα διέκοψαν την παροχή ρεύματος και νερού στη γαλλική πρεσβεία στο Νιαμέι, την πρωτεύουσα του Νίγηρα.

"Απάνθρωπο"... εναντίον του "διεθνούς δικαίου"... θα πουν τα ανθρωπόμορφα κτήνη της "πολιτισμένης δύσης"! Ξεχνούν πως αναγνώρισαν τη χούντα που εγκαθίδρυσαν το 2014 στην Ουκρανία... Ξεχνούν, επίσης την απαγόρευση εισαγωγής τροφίμων για το λαό του Νίγηρα Αφρική... οικονομική/ανθρωπιστική τρομοκρατία από τα κτήνη της ΕΕ!

Πρόσφατα, η Δυτικοαφρικανική Οικονομική και Νομισματική Ένωση (ECOWAS), χώρες προτεκτοράτα των ιμπεριαλιστών, δηλώνουν έτοιμες για πόλεμο: «Δεν έχουμε δει συγκεκριμένα βήματα από τη στρατιωτική χούντα του Νίγηρα, δεν θα περιμένουμε επ’ αόριστον».

Πόλεμος στον πόλεμο!

Η Μπουρκίνα Φάσο και το Μάλι με το ατελείωτο Καραβάνι Αλληλεγγύης για τροφή στον Νίγηρα, μετά την έναρξη του επισιτιστικού πολέμου που κήρυξαν τα "πολιτισμένα" ανθρωπόμορφα κτήνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι χώρες λακέδες των Γάλλων αποικιοκρατών! - Η Αφρικανική Διεθνιστική Αλληλεγγύη που ξεγυμνώνει την ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά!

Η ευρωπαϊκή αριστερά της εποχής μας, η Νατοϊκή αριστερά... μιλάει για ενδο-ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Αφρική κι έχει στραμμένη της "σκέψη" της στην αντιμετώπιση του Ρωσικού ιμπεριαλισμού...

Αφρική... οικονομική/ανθρωπιστική τρομοκρατία από τα κτήνη της ΕΕ!

 

Αυτά δεν τα μαθαίνεις στο σχολείο & τα κρύβουν οι δημοσιογραφικές & πολιτικές αργυρώνητες πόρνες!
8 Αυγούστου 2023, Νίγηρας: Δεν χρειαζόμαστε τα χρήματά σας... χρηματοδοτήστε πρόγραμμα αδυνατίσματος της Νούλαντ!
10 Αυγούστου 2023, Αφρική... Για τις δημοσιογραφικές και πολιτικές αργυρώνητες πόρνες!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top