Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν
δήλωσε ότι ψήφισε τον Τζο Μπάιντεν στις εκλογές του 2020 και έχει μετανιώσει για’ αυτό καθώς οδηγεί τις ΗΠΑ και τον πλανήτη σε έναν Γ ΠΠ.

«Τον ψήφισα, έκανα λάθος!» είπε ο Stone σε μια συνέντευξη με τον ηθοποιό Russell Brand.
«Μπροστά μας βρίσκεται ένας πιθανός Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.


Αν δεν το σταματήσουμε αυτό, αυτό που κάνει ο Μπάιντεν, που τον ψήφισα, έκανα λάθος νομίζοντας ότι ήταν γέρος τώρα και θα ηρεμούσε, θα ήταν πιο ώριμος και ούτω καθεξής. Δεν το είδα καθόλου αυτό».


Ο Στόουν μίλησε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του σχολιαστή Russell Brand “Stay Free” στο Rumble.

Ο Στόουν κέρδισε διεθνή φήμη για τα ντοκιμαντέρ του, ένα από τα οποία ήταν το “Ukraine on Fire”.

Αυτό το ντοκιμαντέρ περιγράφεται στο IMDb ως μία λεπτομερή αφήγηση για την ανατροπή του Ουκρανού προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς από ένα «πραξικόπημα» με τη βοήθεια της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών το 2014.

Ο Στόουν μίλησε για την παραγωγή του ντοκιμαντέρ και πώς εξηγεί την προέλευση του τρέχοντος πολέμου που μαίνεται στην Ουκρανία.

“Πρέπει να εξετάσετε τους λόγους αυτού του πολέμου και όποτε το κάνετε, στους Αμερικανούς αρέσει να απλοποιούν και να λένε ότι πρόκειται για ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Αυτό είναι πολύ απλοϊκό και πολύ ασπρόμαυρο”, είπε.

«Το Ukraine on Fire, εξηγεί την προέλευση αυτού του πολέμου από το πραξικόπημα του 2014, το οποίο χρηματοδοτήθηκε και υποστηρίχθηκε πλήρως από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν ένα πολύ βαθύ σχέδιο διείσδυσης στη Ρωσική Ομοσπονδία»
.
 
Top