Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Αρκεί ν' αρχίσεις να φωνάζεις την αλήθεια κατά πρόσωπο όλων.
Κανείς δεν το πιστεύει κι όλοι σε θεωρούν τρελό!
»
Λουίτζι Πιραντέλλο
(Νόμπελ Λογοτεχνίας, 1867-1936)

«Η κλιματική αλλαγή αυξάνει τον κίνδυνο διάχυσης: πιθανοί 15.000 νέοι ιοί έως το 2070.
Νέα έρευνα που διεξήχθη από βιολόγους στο Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν εκτιμά τη μετάδοση μεταξύ των ειδών που ευνοείται από την κλιματική κρίση...
»

27 Απρίλη 2022, "La Repubblica"... Όταν είχε αρχίσει να καταρρέει η τρομοκρατία των ευρωπαϊκών λαών, το αφήγημα της "πανδημίας", των θεϊκών €μVολίων εναντίον του "αόρατου εχθρού" και ο ρόλος των "ειδικών" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, δημοσιογραφικής και πολιτικής πορνείας... Αρχίζει να παίρνει την πρώτη θέση στην ημερήσια διάταξη -υποβαθμίζοντας κι όχι απομυθοποιώντας την "πανδημία"-, η κλιματική κρίση κι η κλιματική αλλαγή και η "σχέση" της με τους νέους ιούς!

Στη Στοκχόλμη, ο περιβόητος οργανισμός τρομοκρατίας των πολυεθνικών Big Pharma, ο λεγόμενος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παρουσιάζει μια "Έκθεση"  με θέμα: "Ψυχική Υγεία και Κλιματική Αλλαγή: Συνοπτική Πολιτική", Ιούνης 2022 (Mental health and Climate Change: Policy Brief).
Στην "Έκθεση" οι τρομοκράτες του ΠΟΥ "τεκμηριώνουν" και προετοιμάζουν το αφήγημα: κλιματική κρίση, ταχύτητα και πολλαπλασιασμό του "κινδύνου κλιματικής αλλαγής", την έκτακτη ανάγκη για την "ψυχική υγεία", το άγχος, την κατάθλιψη και τον κίνδυνο αυτοκτονίας.
Διαπίστωση; Το 1/4 των ανθρώπων θα αναπτύξουν ψυχολογικά προβλήματα που από τα ακραία κλιματικά φαινόμενα της "κλιματικής αλλαγής και κρίσης".

Σε χρόνο ρεκόρ να κι η "επιστήμη"! Έδρες στα Πανεπιστήμια της "πολιτισμένης" δύσης: Σχολή Οικοψυχολογίας!

Η Marcella Danon, Σχολή Οικοψυχολογίας, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Βαλ Νταόστα, στη θέση των "ειδικών" για την "πανδημία" εξηγεί τη "νέα επιστήμη": Τι είναι το οικολογικό άγχος;

«Είναι μια ανησυχία που ξεκινά από την παρατήρηση ότι ως κοινωνία δεν κάνουμε ακόμη αρκετή προσπάθεια για να διατηρήσουμε τη ζωή. Μια πραγματική απειλή... Η δυσφορία των νέων μεταξύ συναισθηματικού πόνου, φόβων και κρίσεων πανικού... Φόβος και αδυναμία απέναντι σε φυσικές καταστροφές της κλιματικής αλλαγής, πανικός και ανασφάλεια μπροστά στην κακή διαχείριση του πλανήτη. Το οικολογικό άγχος υπάρχει»

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

«Οικολογικό άγχος; Υπάρχει και είναι μια απάντηση σε μια πραγματική απειλή. Αλλά χειρότερα όποιος δεν το έχει»
Συνέντευξη με την οικοψυχολόγο Marcella Danon, στην "Repubblica", τη ναυαρχίδα της ιταλικής αριστεράς, 30 Ιούλη 2023...

«Εκτός από το οικολογικό άγχος, τώρα έχουμε και μια οικοψυχολόγο και έχουμε σπάσει τα οικομπαλάκια μας (ecoballe) [στην καθημιλουμένη "αρχίδια"]»... σχολιάζει εύστοχα την "κλιματική κρίση" και τους οιΚΩΛΟγους, ο Marco Rizzo, ο ηγέτης του Κομουνιστικού Κόμματος στην Ιταλία (αδελφού κόμματος του ΚΚΕ)

Μας θεωρούν ηλίθιους!
«Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες» του Μηλιώκα είναι γεγονός...

2 Αυγούστου 2023, Μάσκες για αγελάδες! Για την κλιματική κρίση! Άντε γ@μηθείτε!
1 Αυγούστου 2023, Luigi Mariani: Χωρίς διοξείδιο του άνθρακα (CO2) δεν έχουμε τροφή!
31 Ιούλη 2023, Οι ειδικοί, τεχνοκράτες & πολιτικοί προειδοποιούν: Κλιματική κρίση, τέλος του πλανήτη!

«Μερικοί άνθρωποι δεν τρελαίνονται ποτέ. Τι απαίσια ζωή πρέπει να ζήσουν!»
Τσαρλς Μπουκόβσκι

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top