Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Οι μυστικές υπηρεσίες του καθεστώτος του Κιέβου ανακοίνωσαν επισήμως την...

άσκηση ΚΑΙ ποινικής δίωξης εναντίον του Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας, Πιότρ Σιμονένκο (Pyotr Simonenko).
Σε αντίθεση με ό,τι ισχυρίζεται η κυρίαρχη προπαγάνδα της αργυρώνητης δημοσιογραφικής και πολιτικής πορνείας στην Ουκρανία, δεν υπάρχει δημοκρατία. Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι παράνομα και ειδικότερα οι κομμουνιστές, οι σοσιαλιστές και δημοκράτες αντιφασίστες διώκονται με αγριότητα.
Ο Πιότρ Σιμονένκο είναι «ένοχος» μόνο για εγκλήματα γνώμης.
Μεταξύ των κατηγοριών είναι ότι συμμετείχε στην 22η Διεθνή Συνάντηση των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων πραγματοποιήθηκε στο Νησί της Ελευθερίας στην Αβάνα (Οκτώβρης 2022), σ' εκείνο το φόρουμ της Αβάνας του Solidnet (του δικτύου των παγκόσμιων κομμουνιστικών κομμάτων).
Δυστυχώς... δεν μπορεί κάποιος να ξεχάσει πως στην Αβάνα, που ασκήθηκε δίωξη στον Ουκρανό κομουνιστή ηγέτη για την ομιλία του, είχε δεχτεί την χυδαία, επαίσχυντη επίθεση του ελληνικού ΚΚΕ εναντίον του συντρόφου Πιότρ Σιμονένκο.
Σ' εκείνη την παγκόσμια συνάντηση κομουνιστικών κομμάτων, για την οποία είναι σήμερα κατηγορούμενος από το καθεστώς του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ, το ΚΚΕ -όπως κι οι ναζί του Κίεβο-, τον κατηγόρησε ως εκφραστή, υποστηρικτή του «Ρωσικού ιμπεριαλισμού», μόνον και μόνον επειδή στην ομιλία του ξεκαθάρισε ότι η «ειδική στρατιωτική επιχείρηση αποναζιστικοποίησης έπρεπε να θεωρηθεί πόλεμος για τη ρωσική εθνική ασφάλεια και για την αυτοδιάθεση των λαών του Ντονμπάς ενάντια στο καθεστώς του Κιέβου και των δυτικών ανδρεικέλων του στις ΗΠΑ/ΝΑΤΟ».
Παγκόσμια η συμπαράσταση στον κομουνιστή ηγέτη Πιότρ Σιμονένκο. Πλήρης και άνευ όρων αλληλεγγύη, όπως και σε όλους τους Ουκρανούς κομμουνιστές πατριώτες.
Μοναδική απουσία η αποικία "Ελλάδα" και η θλιβερή στάση του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ)...

«ΝΑΤΟ και Ρωσία τη γη ξαναμοιράζουν,
με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν!
»
Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας,
17 Νοέμβρη 2022

2022... ο Κουτσούμπας μαζί με την Παπαρήγα διαδηλώνουν έξω από τη Ρωσική πρεσβεία, εναντίον και του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, λες και δεν διαβάζουν, δεν βλέπουν, δεν ακούνε και κυρίως "φτύνουν" τους κομμουνιστές και τα κομμουνιστικά κόμματα που δεν εναρμονίζονται με τις επιταγές του υπερεθνικού κεφαλαίου. Όλα τα ΜΜΕ κι οι κάμερες στραμμένες στους "γενναίους κομμουνιστές" που μιλούν για ρώσικο ιμπεριαλισμό, μαζί με τον Κούλη, τον Αλέξη και Cia... Όλα τα Κομουνιστικά κόμματα πλην ΚΚΕ... Τι συμβαίνει στο ΚΚΕ;

 ✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top