Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Οι Διεμφυλικοί (Τρανσέξουαλ) αποτελούν την ψυχή...

του αμερικανικού έθνους...»
Λευκός Οίκος, Τζο Μπάιντεν, Πρόεδρος των ΗΠΑ, 31 Μάρτη 2023
Διεθνής Ημέρα Διεμφυλικής Ορατότητας; Ποιος από τους προστάτες θα μας προστατεύσει ποιος...

Η διεμφυλική (Τρανσέξουαλ) Αμερικανίδα Σάρα Άστον-Τσιρίλο, πρώην κύριος Michael John, αναλαμβάνει Εκπρόσωπος Τύπου του Ουκρανικού στρατού για τις δυτικές "πολιτισμένες" κοινωνίες!
Η Σάρα, πρώην Γιάννης, κατατάχθηκε στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις στην αρχή της σύγκρουσης και διακρίθηκε για τους βασανισμούς και δολοφονίες αιχμαλώτων.
Τώρα θα διευθύνει τις αγγλόφωνες εκπομπές και θα έχει την επιμέλεια αυτού του αγγλόφωνου έργου, για την πληροφόρηση της αμερικανικής και ευρωπαϊκής κοινής γνώμης!

Ρίγη συγκίνησης σ' ολόκληρη την Ελλάδα! Η Ελλάδα του 2023... είναι περήφανη για την ενότητα των πολιτικών της κομμάτων και στα "Ανθρώπινα Δικαιώματα"! Athens Pride 2023! Μία κυβέρνηση "εθνικής ενότητας & ομοψυχίας" είναι εφικτή!

Οι ευχές του ενιαίου πολιτικού Μετώπου στην Ελλάδα, εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, επιβάλει να αναλάβει πρωτοβουλίες η Σακελλαροπούλου, ώστε να συνεισφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ στην επιδότηση του έργου της Σάρας/Γιάννη, ως ελάχιστη πράξη διεθνιστικής αντιιμπεριαλιστικής αλληλεγγύης!

Οι ψεκασμένοι, αρνητές, επιμένουν στις ομοφοβικές, τρανσφοβικές μαρξιστικές ανοησίες:

Το σύνθημα θα είναι τώρα "Πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες!"
Θύμιος Παπανικολάου
Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top