Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν δύο μεγάλα σκάνδαλα που αφορά την πανδημία Covid, τα εμβόλια και δύο από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρίες Pfizer και Moderna:
αναφορικά με την πρώτη, στοιχεία αποκαλύπτουν πως εξαπάτησε, ούτε λίγο, ούτε πολύ τις αρχές και την κοινή γνώμη για την ασφάλεια των εμβολίων αποκρύπτοντας στοιχεία και μοχλεύοντας τις δοκιμές και αναφορικά με την δεύτερη, πως γνώριζε από το 2019 πως το 2020 θα ξεσπούσε πανδημία και είχε μάλιστα δώσει εντολή να παρασκευαστούν 1 δισεκατομμύριο δόσεις εμβολίων γιατί η πανδημία ερχόταν το 2020!!!

Πως οι δοκιμές Pfizer ήταν απάτη

Εν συντομία,
- η Die Welt, ένα κύριο μέσο ενημέρωσης στη Γερμανία, αποκάλυψε ότι πολλά άτομα που υπέστησαν ανεπιθύμητες παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων θανάτων, κατά τη διάρκεια των δοκιμών εμβολίων της Pfizer για τον COVID-19 αφαιρέθηκαν από τα δεδομένα της δοκιμής
- Ένα άτομο γνωστό ως "Pfizer Subject C4591001 1162 11621327" πέθανε τρεις ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου COVID της Pfizer, σύμφωνα με πληροφορίες λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου και αρτηριοσκλήρωσης, κρίθηκε άσχετο με τα εμβόλια
- Το CDC έχει προειδοποιήσει έκτοτε ότι άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω που έλαβαν το ενημερωμένο (δισθενές) ενισχυτικό εμβόλιο COVID-19 της Pfizer ενδέχεται να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού και απεκρύβη
- Η Die Welt αποκάλυψε επίσης αντιφάσεις στα έγγραφα της Pfizer, παρενέργειες από την υποβάθμιση του εμβολίου και μαζική «επείγουσα ενημέρωση» των υποκειμένων της μελέτης, κάτι που δεν αποκαλύφθηκε σε μεταγενέστερη μελέτη έγκρισης
- Τον Νοέμβριο του 2020, η Pfizer ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο COVID-19 ήταν 95% αποτελεσματικό κατά του COVID-19, αλλά αυτό ήταν εξαιρετικά παραπλανητικό και βασίστηκε σε λανθασμένη μεθοδολογία, συμπεριλαμβανομένης της εξαίρεσης ατόμων που έλαβαν COVID-19 εντός 14 ημερών από την πρώτη τους λήψη
- Η Pfizer έχει ωφεληθεί πάρα πολύ παρά τις ανησυχίες, κερδίζοντας 100 δισεκατομμύρια δολάρια - ποσό ρεκόρ- το 2022, συμπεριλαμβανομένων 37,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τα εμβόλια COVID-19 και 18,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το αντιιικό της φάρμακο Paxlovid

Αναλυτικότερα.... σε συνέχεια των αποκαλύψεων λεπτομερειών σχετικά με συγκαλύψεις και απάτες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των δοκιμών των εμβολίων της Pfizer για τον COVID-19, η Die Welt αποκάλυψε ότι πολλά άτομα που υπέστησαν ανεπιθύμητες ενέργειες, και θάνατο, αφαιρέθηκαν από τα δεδομένα των δοκιμών (1,2), τα οποία παραποιήθηκαν «για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση», η λήψη του εμβολίου είναι 90% αποτελεσματική, για παράδειγμα, εξαιρώντας τους συμμετέχοντες που έλαβαν το εμβόλιο και ανέπτυξαν COVID-19 μέσα στις επόμενες 14 ημέρες (3).
Συνολικά, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν είναι αξιόπιστα.

Οι θάνατοι σημειώθηκαν εντός ημερών από τη λήψη των δόσεων.

Η έκθεση της Die Welt περιέγραψε αρκετούς θανάτους που συνέβησαν λίγο μετά τους εμβολιασμούς, αλλά εξαιρέθηκαν από τα δεδομένα της δοκιμής.
Ανάμεσά τους ήταν ένα άτομο γνωστό ως «Pfizer subject C4591001 1162 11621327».
Το άτομο, ένας άνδρας 60 ετών, πέθανε τρεις ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου της Pfizer για τον COVID, σύμφωνα με πληροφορίες λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου (4) και αρτηριοσκλήρωσης.
Ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Igor Chudov περιέγραψε την υπόθεση στο Substack, σημειώνοντας ότι ο άνδρας ανακαλύφθηκε μέσω ελέγχου κοινωνικής πρόνοιας και μπορεί να πέθανε εντός δύο ημερών από το εμβόλιο και όπως ανέφερε (5):

«Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η πιθανή αιτία θανάτου ήταν η εξέλιξη της αθηροσκληρωτικής νόσου.
Οι σχετικές εξετάσεις ήταν άγνωστες.
Τα αποτελέσματα της αυτοψίας δεν ήταν διαθέσιμα τη στιγμή της παρούσας έκθεσης.
Κατά τη γνώμη του ερευνητή, δεν υπήρχε εύλογη πιθανότητα η αρτηριοσκλήρωση να σχετίζεται με την παρέμβαση της μελέτης, τη λήψη φαρμάκων ή τις διαδικασίες κλινικών δοκιμών, αλλά μάλλον να σχετίζεται με υποψία υποκείμενης νόσου.
Η Pfizer συμφώνησε με την εκτίμηση της αιτιότητας του ερευνητή».

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής αγνοούσε ότι ο άνδρας είχε υποβληθεί σε πειραματικό εμβολιασμό για την COVID-19 λίγο πριν από το θάνατό του και δεν έδωσε στην εξέταση μια πιο προσεκτική ματιά.
Η Pfizer παρέλειψε επίσης να ζητήσει την έκθεση του ιατροδικαστή για να αξιολογήσει μια πιθανή σύνδεση (6).

«Μόλις πήραν τη λέξη της αστυνομικής έκθεσης ότι πέθανε από «αρτηριοσκλήρωση», δήλωσαν ότι το εμβόλιο Covid δεν μπορεί να προκαλέσει «αρτηριοσκλήρωση» και το έκριναν «άσχετο».
Ο ασθενής θάφτηκε και ξεχάστηκε.
Αν μπορώ να μαντέψω, η διάγνωση του ιατροδικαστή δεν ήταν καν ακριβής.
Τα φάρμακα που λάμβανε ο νεκρός δείχνουν ότι δεν υπήρχε συνεχιζόμενη, σοβαρή σκληρωτική νόσος».

Η Pfizer ψευδώς αποφάνθηκε ότι οι θάνατοι δεν είχαν σχέση με τους εμβολιασμούς

Ένα άλλο άτομο στη δοκιμή της Pfizer πέθανε επίσης 20 ημέρες μετά τους εμβολιασμούς.
Ο θάνατος κρίθηκε ως οφειλόμενος σε καρδιακή ανακοπή.

Αλλά η φαρμακευτική ειδικός Susanne Wagner είπε στην Die Welt (7):
«Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της επιστήμης, αυτές οι δύο περιπτώσεις θα αποδοθούν στον εμβολιασμό, ειδικά αφού η αμερικανική υγειονομική αρχή CDC διερευνά επί του παρόντος τα εγκεφαλικά σε εμβολιασμένα άτομα και είναι γνωστό.
[Οι ερευνητές της Pfizer] έκριναν ψευδώς αυτούς τους θανάτους άσχετους».

Πράγματι, μια ανακοίνωση που έγινε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ και την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων προειδοποίησε ότι άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω που έλαβαν το ενημερωμένο (δισθενές) αναμνηστικό εμβόλιο COVID-19 της Pfizer ενδέχεται να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού. (8)
Το Vaccine Safety Datalink (VSD) του CDC, το οποίο χρησιμοποιεί επιτήρηση σχεδόν σε πραγματικό χρόνο για την παρακολούθηση της ασφάλειας των εμβολίων, επισήμανε το πιθανό ζήτημα ασφάλειας, αποκαλύπτοντας ότι τα άτομα ηλικίας 65 και άνω ήταν πιθανότερο να πάθουν ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο 21 ημέρες μετά τη λήψη του δισθενούς εμβολίου COVID-19 της Pfizer σε σύγκριση με 22 έως 44 ημέρες αργότερα (9).

Οι περίεργες ώρες δημοσιεύσεων, οι αντιφάσεις και το... ξεστράβωμα των ανθρώπινων - πειραματόζωων


Ο FDA και τα CDC δημοσίευσαν τη δήλωση Παρασκευή βράδυ πριν από ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο, «που είναι απόδειξη ότι ήθελαν να το θάψουν το θέμα», είπε η Δρ. Meryl Nass (10).
Ακόμη και ο γενικός χειρουργός της Φλόριντα Δρ. Joseph Ladapo έγραψε στο Twitter σχετικά με τον περίεργο χρόνο της ανακοίνωσης: (11, 12)
«Τι καλύτερη ώρα από το απόγευμα της Παρασκευής για τον @CDCgov και τον @US_FDA για να ενημερώσουν τους Αμερικανούς ότι τα εμβόλια mRNA που «σπρώχνουν» μπορεί να προκαλούν εγκεφαλικά;

Μην ανησυχείτε, θα φροντίσουμε να βγει η λέξη - όπως ακριβώς κάναμε εδώ και μήνες».

Η Die Welt αποκάλυψε επίσης αντιφάσεις στα έγγραφα της Pfizer και μαζική αφαίρεση τυφλών των υποκειμένων της μελέτης, κάτι που δεν αποκαλύφθηκε σε μεταγενέστερη μελέτη έγκρισης (13):
«Με μια πτώση, η διαχείριση των τεστ αποχαιρέτησε 53 άτομα στις 31 Αυγούστου 2020.
Οι υποψήφιοι του τεστ «ενημερώθηκαν κατεπειγόντως» για την κατάσταση εμβολιασμού τους, μια διαδικασία που το πρωτόκολλο μελέτης της Pfizer προβλέπει ρητά μόνο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης».
Αλλά δεν υπάρχει τίποτα σχετικώς αναφερόμενο στη μελέτη για την έγκριση του εμβολίου.
Σε έγγραφα πρωτοκόλλου που είναι διαθέσιμα στη WELT και τα οποία στην πραγματικότητα δεν προορίζονται για το κοινό, οι υπεύθυνοι παγιδεύονται σε αντιφάσεις».

Σοβαρή παρενέργεια σε εμβολιασμούς


Κείμενο σε συνέχεια...

www.bankingnews.gr
 
Top