Της Ιωάννας Υψηλάντη

"Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας.
Μια φυλακή χωρίς...

τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν.
Ένα σύστημα δουλείας όπου χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση, οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους."
Άλντους Χάξλεϋ (Άγγλος συγγραφέας 1894-1963)

Σ΄ αυτήν την "τέλεια δικτατορία"  ζούμε σήμερα.
Χαμένοι, στα ναζιστικά αφηγήματα της εξουσίας, αδιάφοροι στις διαστρεβλώσεις της Ιστορίας, δεκτικοί στις επιβολές κάθε αντιδημοκρατικού νόμου, υποταγμένοι σε εξωτερικές κυβερνήσεις, που θέλουν να κυριαρχήσουν σε όλον τον κόσμο, με την βία, εναντίον των λαών τους.
Μας έκαναν σαν τα μούτρα τους! Που κάποτε φορούσαν την μάσκα του "δημοκράτη", αλλά τώρα την έχουν πετάξει, προκλητικά και ξεδιάντροπα, δηλώνοντας με έπαρση "Είμαι σπόνσορας του ναζισμού, λίγο παραποιημένου σε Δημοκρατία, αφού σας δίνω το δικαίωμα να ψηφίζετε".
Κάποτε μας φώναζαν ότι η ΕΕ είναι το απόγειο της Δημοκρατίας, της ισότητας, του πλούτου, της Δικαιοσύνης. "Δεν θα ξαναδούμε χούντες στην χώρα μας", μας έλεγαν.
Οι χούντες μας ήρθαν κατ΄ευθείαν, από την ΕΕ με υποχρεωτικούς νόμους και τώρα άρχισαν να γίνονται αποδεκτά και τα καθαρόαιμα φασιστικά κράτη, στην σύσταση της.
Κράτη, που απαγορεύουν στις μειοψηφίες, ή πλειοψηφίες, να μιλάνε την γλώσσα τους, να διαδηλώνουν, να εκφράζουν την άποψη τους, να γνωρίζουν την Ιστορία τους, να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, να μεταδίδουν τις αξίες τους στα παιδιά τους.
Τέτοια κράτη είναι η Λετονία, η Εσθονία, η Λιθουανία και το "υποψήφιο μέλος" της Ευρώπης, η Ουκρανία, όπου ο ναζισμός αποτελεί την βασική πολιτική των κυβερνήσεων τους.
Χθες, στους δρόμους της Λετονίας παρέλασε η "Λεγεώνα των SS", υπό την προστασία της Αστυνομίας. Η λεγεώνα των Λετονών SS, που συνεργάστηκαν με τον Χίτλερ, δολοφονώντας τους δικούς της συμπατριώτες. 160 κατοίκους, στο χωριό Ζλέκι κατέσφαξαν αυτά τα ανθρωποειδή, που σήμερα παρελαύνουν, περήφανα.
Βασικός ομιλητής, στην ναζιστική εκδήλωση, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Λετονίας, Ενγκιλς  Λέβιτς, που αναφέρθηκε στον ρόλο των Λετονών Λεγεωνάριων "στον αγώνα για την ανεξαρτησία της Λετονίας" και τους αποκάλεσε "ήρωες αντίστασης".
Ο Πρόεδρος της χώρας! Οχι κάποιο από τα ραμολί με τις σβάστικες, που μαζεύτηκαν!
Και αυτά η ΕΕ τα εγκρίνει!
Οι Έλληνες ευρωβουλευτές τα εγκρίνουν! Κανείς δεν ζητεί την αποπομπή αυτών των χωρών, από την δήθεν "δημοκρατική" Ευρώπη! ΟΛΟΙ συναινούν!
Έτσι μας μπάζουν, στην χώρα, τον φασισμό από την πίσω πόρτα! Όσο εμείς ψηφίζουμε τα "φιλοευρωπαϊκά" κόμματα και τα στέλνουμε στην Ευρώπη, για χειροκροτητές!
Όσο δεν αντιλαμβανόμαστε ότι ο φασισμός είναι το κυρίαρχο όπλο που κατέχουν, για να επιβάλλουν όλα τα μελλοντικά τους σχέδια!
Κατά τ΄ άλλα διώχνετε τους φασίστες, απ΄τα προφίλ σας!
😂


 
Top