Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ώρα της Γης 2023»... Η «Ώρα του Μαλάκα»!...

Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που κερδοσκοπούν εξαθλιώνοντας λαούς!

Είμαστε ενεργοί πολίτες κι όχι κοπάδι! ΟΧΙ στην «Ώρα του Μαλάκα»!

«Ώρα της Γης 2023»: Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο θα ενώσουμε τις φωνές και τις πράξεις μας για μία ώρα, τη σημαντικότερη ώρα για τον πλανήτη και τον άνθρωπο. Εσύ;
Ρωτούν όλα τα ΜΜΕ της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας (πρώτη η ΕΡΤ που πληρώνει ο λαός), τα πολιτικά κόμματα της διαφθοράς ("αριστερά" και δεξιά), οι "ακτιβιστές οιΚΩΛΟγοι", οι πράσινοι όπως τα δολάρια των ΗΠΑ...

Μια είναι η "απάντηση" στην «Ώρα του Μαλάκα»: Ν' ανάψουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, να διαδηλώσουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν!

Το Σάββατο 25 Μάρτη 2023, από τις 8:30 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ. μας ετοιμάζουν για ακόμη μία φορά την επαναλαμβανόμενη μεγάλη απάτη της "Ώρας της Γης". Μας καλεί η Μη Κυβερνητική Οργάνωση - Στέιτ Ντιπάρτμεντ "Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση" (World Wide Fund for Nature ή World Wildlife Fund - WWF), η διαφημιστική εταιρεία Leo Burnett και οι κυβερνήσεις των πολυεθνικών μαζί με τους πολιτικούς όλων των κομμάτων με "αριστερό" ή δεξιό πρόθεμα. και κανένας δεν ντρέπεται... Θα μας πηγαίνουν έτσι ώστε να αποδεχτούμε πως είμαστε "συνομωσιολόγοι"!

Ο πλανήτης σώζεται ΜΟΝΟΝ όταν πληρώσουν ακριβά και τιμωρηθούν οι κλέφτες του μόχθου, αυτοί που εκμεταλλεύονται και κερδοσκοπούν σε ζητήματα οικολογίας: Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!

"Οι πάγοι στις πολικές περιοχές λιώνουν και η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει... Tο 2015 θα έχουμε καταστροφή..." τόνιζε στην Αθήνα προσκεκλημένος του Γεωργίου Παπανδρέου της "πράσινης ανάπτυξης" ο "δημοκρατικός" πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Αλ Γκορ, στην ομιλία του με θέμα «Οικολογική Σκέψη και Οικονομική Ανάπτυξη τον 21ο αιώνα».

Καλό το παραμύθι του πλασιέ των πολυεθνικών Αλ Γκορ, για να πουλάνε ανεμογεννήτριες, "ηλεκτρικά αυτοκίνητα"... Η "πράσινη ανάπτυξη" και τα πράσινα άλογα του πολιτικού δουλικού υπαλληλικού προσωπικού... Μάλιστα, ο Γ. Παπανδρέου κάλεσε τον Αλ Γκορ να συνεργαστεί με την υπό ίδρυση Ακαδημία της ΜΚΟ Σοσιαλιστικής Διεθνούς, για «ανταλλαγή εμπειριών σε θέματα περιβάλλοντος»! Ναι, ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τον Αλ Γκορ, που ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ όταν οι ιμπεριαλιστές βομβάρδιζαν με απεμπλουτισμένο ουράνιο και σκότωναν το λαό της Γιουγκοσλαβίας και μόλυναν ολόκληρα τα Βαλκάνια, να μοιραστεί τις... ανησυχίες του για το περιβάλλον!

Κι αυτή η απάτη έχει το δικό της αφήγημα: συνθήκες και συμφωνίες, παγκόσμια διακυβέρνηση θ' αντιμετωπίσουμε την "κλιματική αλλαγή"...

Η φετινή απάτη συμπίπτει με τον "αγώνα" εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού. Μας το θυμίζει ο "φιλάνθρωπος" Σόρος:

«Πόλεμος στην Ουκρανία:  Επειδή η ήττα του Πούτιν θα μπορούσε να βοηθήσει στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.
Η ήττα του ρωσικού ιμπεριαλισμού θα έχει εκτεταμένες συνέπειες για τον υπόλοιπο κόσμο. Θα φέρει τεράστια ανακούφιση στις ανοιχτές κοινωνίες και θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα για τις κλειστές κοινωνίες. Αλλά το πιο σημαντικό, θα επιτρέψει στον κόσμο να επικεντρωθεί στο μεγαλύτερο πρόβλημά του: την Κλιματική Αλλαγή.
Ανάλυση του Τζορτζ Σόρος
»... Βλέπε,
σε "Η αναγκαιότητα ήττας του Ρωσικού ιμπεριαλισμού!" ΕΔΩ

Σημειώνει εύστοχα, σήμερα, η  Ιωάννα Υψηλάντη: «Επειδή οι ανεμογεννήτριες τους απέτυχαν παταγωδώς να εξασφαλίσουν την αναγκαία ενέργεια, για την λειτουργία της κοινωνίας και επειδή πρέπει να τις ξεφορτωθούν, έσπευσαν να επαναφέρουν τον κλιματικό τρόμο, στους πολίτες.
Εντόπισαν στις συμφωνίες, μεταξύ Κίνας-Ρωσίας, ένα σημείο, που τους τινάζει στον αέρα τα σχέδια τους. Σ΄αυτό (παράγραφος 12) αναφέρεται το εξής, που εντόπισα και γω:
"Δημιουργία αντιδραστήρων γρήγορου νετρονίου (ουσιαστικά ένας αιώνιος κινητήρας/κλειστός κύκλος)" Αυτό σημαίνει ότι πιο πράσινη ενέργεια με απόδοση, που καλύπτει τις ανάγκες δεν υπάρχει. Επίσης, τέτοιοι σταθμοί θα εγκατασταθούν και στις δύο χώρες με την συμμετοχή της Ρωσικής εταιρίας "Ροσάτομ".
Γι΄αυτό τραβάνε τώρα τα μαλλιά τους οι εμπνευστές της "κλιματικής αλλαγής"!
Χάνονται οι πωλήσεις και οι κλιματικές καραντίνες!
»

BREST-OD-300, μια μονάδα ισχύος της "Rosatom" που τροφοδοτείται από έναν καινοτόμο αντιδραστήρα γρήγορου νετρονίου...

Κι η Ρωσία με την με την "Rosatom" είναι πρωτοπόροι και κορυφαίοι σ' αυτό τον τομέα που ξετινάζει τα μορμολύκεια των ιμπεριαλιστών!

Και εσείς, βρώμικοι λαουτζίκοι τολμάτε να χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο και τα μέσα μαζικής μεταφοράς που μολύνουν;
Κάντε όπως ο Γκρέτα!
Η επαναστάτρια σε ιστιοπλοϊκό γιοτ με τον Pierre Casiraghi!
Δεν καταλαβαίνετε πώς τα ρετιρέ των ελίτ μας κοροϊδεύουν, διασκεδάζουν και μας αντιμετωπίζουν σαν ηλίθιους;
Η παγκόσμια ελίτ μας θεωρεί ηλίθιους και το... διασκεδάζει!
 
Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top