Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο Πατριάρχης της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο Πορφύριος Α', έστειλε ένα σαφές...

μήνυμα στον Πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς:

«Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα και εκβιασμούς με οποιοδήποτε κόστος. Τελεσίγραφα και εκβιασμούς που συνεπάγονται παράδοση και αυτοπαραίτηση, γιατί είμαστε το Κόσοβο!».
Ας μην ξεχνάμε ότι για την Ορθοδοξία και τη Σερβική εκκλησία, το Κόσοβο είναι μια Ιερή περιοχή, όπου υπάρχουν τα σημαντικότερα μοναστήρια, θεωρείται η καρδιά της Ορθοδοξίας στη Σερβία.
Κι επειδή ο Πατριάρχης Πορφύριος δεν είναι Βαρθολομαίος, σε υπαλληλική σχέση με το ΝΑΤΟ και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ [βλέπε, σε: Δεν απασχολεί τους προσκυνημένους Νατοϊκούς "ιεράρχες" το πογκρόμ των Ορθοδόξων από τους ΟυκροΝαζί! ΕΔΩ], κάθε προσπάθεια της αποικίας των ΗΠΑ (Ευρωπαϊκή Ένωση), για συμφωνία που δεν λαμβάνει υπόψη αυτή την πραγματικότητα είναι βέβαιο ότι θα αποτύχει.

Καμία σχέση με τη σχισματική εκκλησία που δημιούργησε ο Νατοϊκός πρώην αξιωματικός του τουρκικού στρατού, γνωστός και ως ουνίτης, ο νιχιλιστής Βαρθολομαίος.

Καμία σχέση με τις εκκλησίες της «νέας εκκλησίας» του νιχιλιστή Βαρθολομαίου, που δημιούργησαν οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες μετά από σύσταση των Βρετανών, με αποτέλεσμα ιεροσυλίες και πογκρόμ της Ορθοδοξίας...

Περισσότερα Σατανισμός! Ούτε σχισματική "εκκλησία", ούτε καν ουνία!

Για να μην ξεχνάμε! Το εξώφυλλο του "Time" πριν από 24 χρόνια, που εκθειάζει τις βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου, για την εξαγωγή της "δημοκρατίας" τους και του καρκίνου!

Περισσότερα, σε «Δεν ξεχνάμε... Δεν συγχωρούμε τους φονιάδες των Λαών: ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ευρωπαϊκή Ένωση!» ΕΔΩ

«Την ημέρα που οι Χριστιανοί θα πάρουν σοβαρά την πίστη τους,
η επανάσταση θα είναι ασταμάτητη
»
Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

 
Top