Το Mate 9 είναι το επερχόμενο phablet της Huawei το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο θα κάνει την εμφάνισή του στις αρχές Νοεμβρίου σε τρεις εναλλακτικές εκδοχές.

Στα νέα στοιχεία που θα φέρνει το επόμενο phablet της Huawei ξεχωρίζει σίγουρα ο σαρωτής ίριδας στο εμπρόσθιο τμήμα, ενώ στο οπίσθιο τμήμα θα παραμένει και ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος. Το Mate 9 θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, συνεχίζοντας την πρακτική της Huawei για τα πιο ακριβά smartphones της.

Το Huawei Mate 9 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με μνήμη RAM στα 4GB και στα 6GB. Η έκδοση των 4GB θα κυκλοφορεί σε δύο υπό-εκδόσεις με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64GB ή στα 128GB, ενώ η έκδοση των 6GB θα κυκλοφορήσει με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 256GB. Σύμφωνα με το Phone Arena οι τρεις εκδόσεις θα κοστολογούνται στα 509, 584 και 704 δολάρια, αντίστοιχα.

Η οθόνη θα έχει διαγώνιο 5,7 ιντσών και θα είναι ανάλυσης 1080p ή QHD, καθώς και οι δύο περιπτώσεις έχουν αναφερθεί. Στο εσωτερικό των συσκευών θα βρίσκεται ο οκταπύρηνος και 64μπιτος HiSilicon Kirin 960 της Huawei, ενώ στο πίσω μέρος θα ξαναδούμε φακό (ή φακούς) προερχόμενους από την Leica

Το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 7.0 Nougat σε συνδυασμό με το περιβάλλον χρήσης Emotion UI (EMUI) που χρησιμοποιεί η Huawei στις συσκευές της. Οι χρωματικές εκδόσεις του Mate 9 θα είναι συνολικά εννέα: Amber Gold, Amber Gray, Ceramic White, Champagne Gold, Enamel Gloss Black, Mocha Gold, Moonlight Silver, Rose Gold και Sky Gray.

pestaola.gr
 
Top