Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ,το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου ,η πρωτοβουλία της «Εθνικής Τράπεζας» και του «ΣΚΑΪ» "Όλοι μαζί για το παιδί" με τίτλο "Ας γεμίσουμε την τσάντα τους χαμόγελα " ,στο εμπορικό κέντρο της περιοχής μας «River West» .
    Η Νέα Δημοκρατία Αιγάλεω αγκάλιασε ζεστά την πρωτοβουλία αυτή , συμμετέχοντας ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης αλλά και με τη μεγάλη προσφορά της σε σχολικά είδη για τους μαθητές του Δήμου μας ,αφού τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν, δόθηκαν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αιγάλεω ,ώστε να διατεθούν στους συνδημότες μας .
    Με το πέρας της δράσης ,η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Αιγάλεω  Πουλάκου Μιρέλλα ,έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Με τη βοήθεια πλήθους κόσμου ,συγκεντρώθηκε ένας πολύ μεγάλος αριθμός σχολικών ειδών .Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην εξαιρετική πρωτοβουλία της «Εθνικής Τράπεζας» και του «ΣΚΑΪ» αλλά και να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας Αιγάλεω που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και από το υστέρημά τους προσέφεραν κάτι για τους μαθητές του Δήμους μας  που το έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη. Η σημαντική αυτή δράση απέδειξε για ακόμη μία φορά, ότι η κρίση που βιώνουμε σήμερα μπορεί να είναι οικονομική δεν είναι όμως κρίση ανθρωπιάς.
Στην δράση έδωσαν το παρόν ,και τους ευχαριστούμε γ’ αυτό , ο Αναπλ. Γραμματέας Παραγωγικών  Φορέων της Ν.Δ και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ Αιγαλεω κ. Λ. Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ  Ν.Δ κ. Γ. Κώττης, ο Πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ κ. Αλ. Σπύρου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής κ . Γ. Λινάρδος,  ο πρώην  Αντιδήμαρχος Αιγαλεω κ. Γ. Καραχάλιος, τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Αιγάλεω -ο Υπεύθυνος Παραγωγικών Φορέων κ. Π. Χαχλάκης και η Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων & Εκλογικών Διαδικασιών κ. Άννα-Μαρία Γιαρέντη καθώς και από την ΟΝΝΕΔ Αιγάλεω ο κ. Β. Βρανάς»

 
Top