Νέα αναβολή προκύψε σχετικά με την ημερομηνία καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων. Το υπουργείο Εργασίας διευκρίνισε ότι τα ποσά θα καταβληθούν στις 5 Νοεμβρίου, δηλαδή την επόμενη Παρασκευή και όχι αύριο. Η σύγχυση προέκυψε μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργου Πετρόπουλου το πρωί στη Βουλή, όπου ανέφερε ότι η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων θα γίνει αύριο, μαζί με την πίστωση της κάρτας σίτισης. 

Οι διευκρινίσεις του υπουργείου: 
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή, ειπώθηκε από τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Πετρόπουλο Αναστάσιο, ότι τα οικογενειακά επιδόματα θα καταβληθούν στους δικαιούχους την Παρασκευή 30 Οκτώβρη. \
Διευκρινίζεται ότι επειδή ο Υφυπουργός αναφέρθηκε σε δυο ημερομηνίες πίστωσης χρημάτων εκ των οποίων η μία ήταν η ημερομηνία πίστωσης της κάρτας σίτισης που θα χορηγηθεί την Παρασκευή 30/10, εκ παραδρομής αναφέρθηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία ως ημέρα καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων ενώ η ορθή ημερομηνία καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων είναι 5η Νοέμβριου, όπως προκύπτει από το σχετικό δελτίο Tύπου που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εργασίας στις 27 Οκτωβρίου 2015.


 
Top