Ένας 21χρονος άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έκρηξη που προκλήθηκε στο ηλεκτρονικό τσιγάρο του λόγω...
δυσλειτουργίας. «Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι με τη δίχρονη κόρη μου όταν άκουσα την έκρηξη και αμέσως εξαπλώθηκε στο σπίτι μία μυρωδιά καμένου και καπνού», είπε η αδερφή του θύματος σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, περιγράφοντας το τραυματικό συμβάν.

Όπως εξήγησε η αδερφή του νεαρού, όταν έτρεξε να δει τι είχε συμβεί βρήκε τον Σπάχλινγκερ πεσμένο στο πάτωμα, με το πρόσωπό και τον λαιμό του γεμάτο εγκαύματα να αγωνίζεται να ανασάνει.Αφού κάλεσε τον αριθμό άμεσης δράσης, ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του και των ισχυρών πόνων που βίωνε, οι γιατροί πήραν την απόφαση να τον βάλουν σε τεχνητό κώμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έχει υποστεί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά εγκαύματα αλλά και ζημιά στους πνεύμονές του. Ο λαιμός του επίσης έχει τραυματιστεί σοβαρά αφού το στόμιο αποκολλήθηκε κατά την έκρηξη με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι βαθιά στον λάρυγγα του θύματος.

«Θέλουμε ο κόσμος να γνωρίζει τους κινδύνους του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Αν ο Έβαν τους ήξερε, ίσως να μην επέλεγε να χρησιμοποιήσει τη συσκευή που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή», συμπλήρωσε η αδερφή του νεαρού.


πηγή
 
Top