Ο καυγάς κατέληξε σε... μονομαχία χορού με την αστυνομικό - ΒΙΝΤΕΟ

Λευκή αστυνομικός παρενέβη στην αρχή της εβδομάδας σε καυγά μεταξύ κοριτσιών αφροαμερικανικής καταγωγής σε πάρκο συνοικίας της Ουάσινγκτον και κατέληξε να προκαλέσει σε χορευτική μονομαχία τη μία από αυτές. Το βίντεο έγινε viral και ο Μπαράκ Ομπάμα σχολίασε με ενθουσιασμό τη σκηνή μέσω του προσωπικού του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter "Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι η αστυνόμευση της γειτονιάς μπορεί να γίνει με 'Nae Nae'; Σούπερ παράδειγμα ότι η αστυνομία μπορεί να διασκεδάζει προστατεύοντάς μας".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, η αστυνομία της Ουάσινγκτον παρενέβη σε καυγά μεταξύ νέων και τους ζήτησε να διαλυθούν. Αντί να απομακρυνθεί, το ένα από τα κορίτσια έβγαλε το κινητό της και με άρχισε να χορεύει το γνωστό hit "Watch me(Whip/Nae Nae)". Η αστυνομικός της είπε ότι αυτή μπορεί να το χορέψει καλύτερα. Η μικρή την προκάλεσε σε χορευτική αναμέτρηση και η αστυνομικός δέχτηκε.

Το βίντεο δείχνει τη μία απέναντι στην άλλη, τη μία με μαύρο τζιν και κόκκινα αθλητικά παπούτσια, την άλλη με τη βαριά εξάρτυση του αλεξίσφαιρου γιλέκου, της ζώνης με το περίστροφο και άλλα εξαρτήματα και τα βαριά παπούτσια, να χορεύουν τα βήματα της γνωστής χορογραφίας του Nae Nae, υπό τις ενθουσιώδεις κραυγές νεαρών της γειτονιάς.

Η μονομαχία ολοκληρώθηκε με μία αγκαλιά και η ένταση είχε φύγει.

"Με αγκάλιασε και μου είπε ΄πώς σε λένε' και χαμογελούσε. Κι' εγώ είπα ' Έι, χρειαζόμαστε πιο πολλούς αστυνομικούς σαν και σένα' ".

http://www.press-gr.com/

 
Top