ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

'Έπειτα από την ανάρτηση της ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ του πρόεδρου του ΝΑΤ και υποψηφίου βουλευτή των ΑΝΕΛ στη Β΄Αθηνών κ. Ανδρέα Κομματά σχετικά με το θέμα της δημοτικής επιχείρησης του δήμου Αιγάλεω λάβαμε  νέα επιστολή  από αναγνώστη  στην οποία αναφέρεται ότι ο κ. Κομματάς ήταν υπεύθυνος λογιστής της δημοτικής επιχείρησης του δήμου Αιγάλεω την οποία και αναρτούμε αυτούσια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ  ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ :

"ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ?

1) ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΙΓΑΛΕΩ" (Φ.341/ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015). ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ κ.ΚΟΜΜΑΤΑ!
2) ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15η/26-08-2015) ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΥΧΟΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ!

3) ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΟΥΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ 'ΕΚΚΑΘΑΡΙΖΑΝ" ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ κ.ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ,ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ "ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ ΤΑΞΗ" - "ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ" - 'ΕΛΛΕΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ" - "ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ" - "ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΛΑΘΩΝ" - "ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ" - "ΚΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 500.000 ΕΥΡΩ!!!" 

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...

ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο κ. ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Ν.Α.Τ. ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ";;;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Σ.Σ. Αλήθεια ποια είναι η θέση του σημερινού δήμαρχου του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω;;;
Θα έχει ενδιαφέρον η  τοποθέτηση  του  για το θέμα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :




Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ
 
Top