Βίαια επεισόδια με θρησκευτικά και εθνοτικά κίνητρα σημειώνονται σε κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων στην Γερμανία, σύμφωνα με τον πρόεδρο ενός γερμανικού συνδικάτου αστυνομικών.

«Καταγράφουμε αυτά τα περιστατικά βίας επί εβδομάδες και επί μήνες. Οι ομάδες προσφύγων σχηματίζονται βάσει εθνότητας, θρησκευτικών πεποιθήσεων, ή βάσει φυλετικών δομών και εξαπολύουν επιθέσεις η μία στην άλλη με μαχαίρια και αυτοσχέδια όπλα», υποστήριξε ο Ράινερ Βεντ σε δηλώσεις του στην γερμανική εφημερίδα Passauer Neue Presse.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σουνίτες και σιίτες συγκρούονται στα κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας των προσφύγων, επιχειρώντας να επιβληθούν, ενώ χριστιανοί στα κέντρα αυτά υφίστανται καταπίεση.

Ο Βεντ εξέφρασε την ανησυχία ότι Ισλαμιστές επιδιώκουν να επιβάλουν τις αξίες τους στα προσφυγικά κέντρα, εξαναγκάζοντας τις γυναίκες να καλύπτουν τα σώματα τους και τους άντρες να προσεύχονται, ενώ επέμεινε στην γρήγορη απέλαση των αιτούντων άσυλο εκείνων που έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει εγκλήματα στην Γερμανία.


Αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το !
 
Top