Το κάνουν, βγάζουν χρήματα και πλέον το παραδέχονται ανοιχτά. Όταν κλείνουν την πόρτα της κρεβατοκάμαράς τους, ανοίγουν το "παράθυρο" στο διαδίκτυο. Μοιράζονται την...
ερωτική τους ζωή με ανθρώπους που έχουν βαρεθεί τις στημένες παραγωγές και αναζητούν κάτι πιο αυθεντικό. Φυσικά έναντι αδράς αμοιβής.
Οι Ari και Glenn και Kitty και Moses συστήνονται στο κοινό μέσα από το νέο πρόγραμμα του Channel 4, Sex Diaries, και παραδέχονται ότι συμμετέχουν στην 1 δισεκατομμυρίου παγκόσμια βιομηχανία. Αποφάσισαν να μοιραστούν διαδικτυακά την ερωτική τους ζωή για να συμπληρώσουν τα εισοδήματά τους. Η εκομπή αποκαλύπτει τις φαντασιώσεις εκείνων που επιλέγουν να παρακολουθούν, με πολλούς να παραδέχονται πως απολαμβάνουν να βλέπουν τις επιδόσεις ενός πραγματικού ζευγαριού. Οι "πρωταγωνιστές" πάλι έχουν να λαμβάνουν επιταγές, προσκαλώντας τους ενδιαφερόμενους στην κρεβατοκάμαρά τους.

Από τα σπιτικό sex tape ξεκίνησαν όλα για τον Ari και την Glenn. "Τραβάγαμε βίντεο ένα βράδυ και o Glenn αναρωτήθηκε αν θα μπορούσαμε να κάνουμε webcam sex", σημείωσε η Ari. Δέχτηκαν από νωρίς συγχαρητήρια επειδή οι ερωτικές τους συνευρέσεις δεν θύμιζαν ταινία πορνό. Ένα βράδυ είχαν συντονιστεί 4.000 χρήστες για να τους παρακολουθήσουν, ενώ μοιράστηκαν και τις ερωτικές τους συνευρέσεις από τον μήνα του μέλιτος. "Είναι απλά μια κάμερα. Είναι κάτά κάποιο τρόπο ανώνυμο", σημείωσε ο Glenn. Η Ari εκτιμά ότι είχε θετικό αντίκτυπο στην ερωτική τους ζωή και της άρεσε το γεγονός πως πολλοί άντρες τη βρήκαν ελκυστική. "Με κάνει να νιώθω καλά με τον εαυτό μου". Μετά από 6 μήνες όμως, η Ari βαρέθηκε και παραδέχτηκε πως είχε μετατραπεί σε αγγαρεία. Το ζευγάρι τελικά χώρισε.

KITTY ΚΑΙ MOSES

"Είναι σαν να παρακολουθείς ένα πραγματικό ζευγάρι επειδή είμαστε πραγματικό ζευγάρι", σημειώνει η Kitty. Επιχειρούν με τον Moses να παρατείνουν την παραμονή των θεατών, χρεώνοντας 85p το λεπτό τα ερωτικά τους κατορθώματα. Είναι συχνά αμήχανο, καθώς πρέπει να αλλάζουν διαρκώς θέση στο λάπτοπ για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή οπτική στο κοινό τους. "Ποτέ δεν ξέρεις αν αποσυνδέθηκαν επειδή τους τέλειωσαν τα χρήματα ή τελείωσαν", αναφέρει η Kitty. O bisexual Moses κερδίζει 3 λίρες για να χαϊδεύει το στήθος της συντρόφου του. Δεν τους σταματά μάλιστα ούτε η γέννηση του πρώτου τους παιδιού. "Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και ίσως σταματήσουμε σε λίγα χρόνια".

Αν και υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν ως μερική απασχόληση, υπάρχουν και εκείνοι που το βλέπουν σαν καριέρα πλήρους απασχόλησης, με ορισμένα ζευγάρια να κερδίζουν ακόμα και 6ψήφια ποσά για να μοιραστούν τις πιο προσωπικές τους στιγμές.

πηγή: Dailymail
 
Top