Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η έκθεση με κρητικά παραδοσιακά προϊόντα στο άλσος «Μπαρουτάδικο» του Αιγάλεω. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.

Μέσα σ” έναν όμορφο χώρο θα υπάρχουν 20 περίπου περίπτερα μ” όλα τα καλά της Κρητικής Γης: ελαιόλαδο, κρασιά, τυριά, μέλι, παξιμάδια και άλλα.

Είναι η 4η χρονιά, που διοργανώνει αυτή την έκθεση ο Σύλλογος Κρητών Αιγάλεω κι αν κρίνει κανείς από τα προηγούμενα χρόνια, αναμένεται, καιρού επιτρέποντος, να προσελκύσει χιλιάδες επισκεπτών.

«Πέρυσι τα άτομα, που επισκέφτηκαν την έκθεση τις πέντε μέρες, ήταν γύρω στα, 10.000», λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω Ανδρέας Κλεισαρχάκης. Προσθέτει: «Οι περισσότεροι ήρθαν από το Αιγάλεω και τους όμορους δήμους. Ήρθαν, ωστόσο, κι από πιο μακριά, αφού κοντά στο άλσος «Μπαρουτάδικο», σε απόσταση 150 μέτρων, βρίσκεται ο σταθμός του Μετρό «Αιγάλεω».

Σημειώνεται, ότι παράλληλα με την έκθεση θα παρασκευάζεται τα βράδια, επί τόπου, με τον παραδοσιακό τρόπο Ξινόχοντρος (Πέμπτη 1 Οκτωβρίου), Μουσταλευριά (Παρασκευή 2 Οκτωβρίου) , ενώ το Σάββατο 3 Οκτωβρίου θα γίνει η Γιορτή Τσικουδιάς.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936814302

kritikaepikaira
 
Top