Οι εταιρείες βάζουν τα δυνατά τους κάθε τόσο για να λανσάρουν νέα προϊόντα που θα ενθαρρύνουν τη χρήση πpοφυλακτικών ανά τον κόσμο...

Πολλοί επικαλούνται τη μείωση της απόλαυσης για να μην χρησιμοποιούν προφυλάξεις. Την ίδια ώρα τα αφpοδίσια νοσήματα σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκονται σε έξαρση.

Κάπως έτσι και μελετώντας το ενδιαφερόμενο κοινό, οι επιστήμονες Fraz Peer και Andrew Quitmeye του Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Georgia αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα τη νέα τους πατέντα.

Πρόκειται για ένα “ηλεκτρικό” πpοφυλακτικό, διαφορετικό από οτιδήποτε ξέραμε μέχρι τώρα.

Το νέο προϊόν είναι κατασκευασμένο από αγώγιμο υλικό, με τη βοήθεια ενός microcontroller LilyPad Arduino, έχοντας πάνω του ηλεκτρόδια για να παρέχει μικρά ηλεκτρικά ερεθίσματα κατά μήκος του κάτω μέρους του άξονα του, για αυξημένη διέγερση και ευχαρίστηση, παρακινώντας με αυτόν τον τρόπο το χρήστη του να μην το αποφεύγει.

Για την ώρα το project βρίσκεται υπό δοκιμή. Η χρήση του δεν μπορεί να εφαρμοστεί με απόλυτη ασφάλεια καθώς ενδέχεται να προκαλέσει ισχυρό ηλεκτροσόκ στο μόριο του χρήστη. Κοινώς, χρειάζεται ακόμα δουλεια...

Οι δημιουργοί του προσπαθούν να εμφυτεύσουν τους αγωγούς κατά μήκος της εσωτερικής επιφάνειας του πpοφυλακτικού κατά τη διαδικασία κατασκευής του για πιο διακριτικό αποτέλεσμα.

Το project τους έχει τοποθετηθεί για χρηματοδότηση από το κοινό, στο crowdfunding site IndieGogo, ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το μεγαλεπήβολο σχέδιο τους.







 
Top