Με ιλλιγγιώδη ταχύτητα επιχείρησαν να φύγουν από το υπουργείο Οικονομικών τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τους επικεφαλής της Τρόικα μετά την συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Απασχόλησης, Κυριάκο Μητσοτάκη. Εξαγριωμένοι διαδηλωτές κυνήγησαν...







τα αυτοκίνητα και πέταξαν μπουκάλια εναντίον τους. Ενα από τα μπουκάλια βρήκε στόχο το αυτοκίνητο του Πωλ Τόμσεν. Δείτε το βίντεο:







Νωρίτερα τα ΜΑΤ προσπαθούσαν χρησιμοποιώντας εντονη βια να απομακρύνουν και τους διαδηλωτές για να μπορέσουν να βγουν από το υπουργείο τα μέλη της τρόικας.

Οπως αναφέρει το newsit, απ' όπου και η φωτογραφία, ο άνθρωπος που θα δείτε έπεσε τραυματίας γιατί δέχθηκε σφοδρή επίθεση από τα ΜΑΤ προκειμένου να τον... προσαγάγουν.. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο άνθρωπος έπεσε τραυματίας από το ξύλο και τα ΜΑΤ αρχικά δεν επέτρεπαν να του δοθούν ούτε οι πρώτες βοήθειες!











Νωρίτερα, υπήρξε και πάλι ενταση και επεισόδια στο Σύνταγμα, μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ. ¨Ολα άρχισαν όταν οι διαδηλωτές έκλεισαν αιφνιδιαστικά την οδό Φιλελλήνων. Τότε με εντολή του επικεφαλής των ΜΑΤ προσπάθησαν να τους απωθήσουν.Μια γυναίκα έπεσε στον δρόμο τραυματισμένη, ενώ έγινε και περιορισμένη χρήση χημικών.



Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν από τις 6.00 το πρωί, όταν περίπου 70 μέλη της ΟΛΜΕ έφτασαν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συνολικά 17 προσαγωγές.



Τελικά, λίγο μετά τις 10.00 όλοι οι προσαχθέντες αφέθησαν ελεύθεροι.




http://planet-greece.blogspot.com/
 
Top