Αφορμή για μια ακόμη φραστική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσαν τα γεγονότα στην Ουκρανία...









Ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, δήλωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι "μπορεί ο Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς αλλά η Ελλάδα δεν θα έχει το τέλος της Ουκρανίας".



Ο νεαρός βουλευτής, καταγγέλλοντας τα «μέτρα καταστολής της κυβέρνησης», όπως είπε, κατά των απεργών και των εργαζομένων, προχώρησε στην παραπάνω δήλωση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση



του υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου, ο οποίος απευθυνόμενος στον παριστάμενο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βρούτση είπε:



"Καταλάβατε κ. Βούτση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση; Γιατί οι βουλευτές σας λένε ό,τι να' ναι και είναι αλλού ντ' αλλού".



Ο Κώστας Μπάρκας είναι δημοσιογράφος και ένα από τους νεώτερους βουλευτές της ελληνικής Βουλής και ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ.



Γεννήθηκε στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης το 1981. Αποφοίτησε από τη σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και από το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΑΥΓΗ. Είναι μέλος της Νεολαίας ΣΥΝ από το 2000, δραστηριοποιήθηκε στις σχολές μέσα από τις δυνάμεις του Δικτύου Αυτόνομων Ριζοσπαστικών Αριστερών Σχημάτων, ενώ συμμετείχε στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης μέσω του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ.







 
Top