Επόμενη στάση... Eurobank!



Σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδά της από τη διαφήμιση η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ) αναζητά χορηγούς για τους σταθμούς στο μετρό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο...







Όπως μας ενημέρωσε η ίδια εταιρεία, οι επιχειρήσεις που θα διαφημίζονται θα μπορούν να "βαφτίζουν" και μία στάση.



Μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για παράδειγμα θα μπορεί, έναντι συγκεκριμένου τιμήματος, να «ντύσει» με τα χρώματά της έναν πολυσύχναστο σταθμό, δίνοντας σε αυτόν και το όνομά της (π.χ. Μοναστηράκι Vodafone-Wind-CosmOTE κ.λπ.).



Αντίστοιχο προηγούμενο υπάρχει ήδη στην ακτοπλοΐα, όπου κυρίως εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, μέσω χορηγιών, αποκτούν τη δυνατότητα να βάζουν το όνομά τους σε κάποιο πλοίο και να το βάφουν με τα χρώματά τους, διαφημίζοντας με τον τρόπο αυτό τις υπηρεσίες τους.



Όπως αναφέρει το e-dimosio.gr, η επιλογή των αναδόχων για τους σταθμούς της ΣΤΑΣΥ αναμένεται να γίνει με ειδικούς διαγωνισμούς που θα βγουν στον αέρα έως τα τέλη Μαρτίου και θα αφορούν συγκεκριμένα στο branding των σταθμών.



Το κόστος για κάθε σταθμό θα είναι διαφορετικό, ενώ σημαντικός παράγων διαμόρφωσής του θα είναι η επιβατική κίνηση που εξυπηρετεί καθημερινά.



Η ιδέα για την είσοδο ιδιωτών στους σταθμούς ήρθε από το Μιλάνο. Η δημοτική Αρχή της πόλης σχεδιάζει την ανακαίνιση των σταθμών με τη βοήθεια ιδιωτών χορηγών, που θα έχουν το δικαίωμα να «βαφτίσουν» γνωστούς σταθμούς του μετρό του Μιλάνου όπως της Πλατείας Ντουόμο.



Παράλληλα με το branding των σταθμών, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ σχεδιάζει διαγωνισμούς (με τετραετή διάρκεια) για την επέκταση της διαφήμισης σε όλα τα οχήματα του μετρό, του τραμ και του ηλεκτρικού και την ενοικίαση σε ιδιώτες όλων των πάνελ που βρίσκονται στους σταθμούς.



Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί το τεύχος της προκήρυξης για περίπου 280 προσλήψεις προσωπικού που σχεδιάζει η ΣΤΑΣΥ. Το κόστος για τις προσλήψεις αυτές θα βαρύνει αποκλειστικά την εταιρεία και όχι τον κρατικό προϋπολογισμό.



Tο προσωπικό που θα προσληφθεί θα καλύψει τις εξής ειδικότητες:



Ηλεκτροδηγοί



Εκδότες εισιτηρίων



Ελεγκτές



Τεχνικό προσωπικό

http://planet-greece.blogspot.com/
 
Top