Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Τίποτα δεν είναι χειρότερο από τον φασισμό των αντιφασιστών»
Πιερ Πάολο Παζολίνι,
ο κομουνιστής "Προφήτης Ποιητής" (Poeta Vate)...

διανοούμενος, φιλόσοφος, ηθοποιός, συγγραφέας, σεναριογράφος και σκηνοθέτης...
Στη Νατοϊκή αριστερά μνημονεύουν τον κομμουνιστή "Poeta Vate"... αλλά ποτέ τις παρακαταθήκες του!

Το απόλυτο ξεβράκωμα των υπέρμαχων "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" ομοφυλόφιλων, για γάμους, τεκνοθεσίες, αθλητισμό, ποσοστώσεις σε ψηφοδέλτια κομμάτων, βουλή και Cia!
Το 2017, κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής στην οποία συμμετείχε ο στρατιώτης μποξέρ Imane Kelif, παρουσίασε ο ίδιος τον εαυτό του ως «πρωταθλητής Αλγερινός στρατιώτης» και «μελλοντικός Ολυμπιονίκης».
Όχι, όχι, όχι! Το 2017 δεν ήταν «στρατιωτίνα» και «πρωταθλήτρια», αλλά «στρατιώτης» και «πρωταθλητής», δηλαδή χρησιμοποιούσε αρσενικές αντωνυμίες και ονόματα, φοράει σταθερά ανδρικά ρούχα (αγώνας δρόμου για εξαφάνιση του βίντεο, που ξεβρακώνει τους Αγώνες ΛΟΑΤΚΙ+)!
Τώρα, μπορούμε να πούμε ότι η διαμάχη για την πραγματική σεξουαλική ταυτότητα αυτού του απατεώνα, που χρησιμοποιεί η παγκόσμια ελίτ  μπορεί επίσης να τελειώσει εδώ!
Χαιρετίσματα στους "ελευθεριακούς", "δικαιωματικούς" δεξιούς κι αριστερούς... φασίστες!

Αυτοί είναι οι εμμονικοί και μάλιστα με σχέδιο, που υλοποιούν όλες οι αποικίες των ΗΠΑ (πρώτη η Ευρωπαϊκή Ένωση & το Ελλαδιστάν), όλα τα πολιτικά κόμματα και κινήματα σε διατεταγμένη Υπηρεσία... Τρανσέξουαλισμός! Για να επιβληθούν οι δικές τους "αξίες" δεν σταματούν σε τίποτα!

Να μην υποκύψουμε: Να παραμείνουμε Άνθρωποι!

«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να λογοδοτήσουν στη λογική με λογική,
στις ιδέες με ιδέες, στο συναίσθημα με συναίσθημα.
Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους.
της βίας και των ψεμάτων θα καταρρεύσει»
Πιερ Πάολο Παζολίνι
Ο Γυναικείος Αθλητισμός πέθανε και στο Παρίσι έβαλαν την ταφόπλακα!

Η Πέιτον ΜακΝαμπ ήταν 17 ετών όταν χτυπήθηκε με μια μπάλα που της έριξε βίαια στο πρόσωπό ένας τρανς αντίπαλος κατά τη διάρκεια ενός κολεγιακού αγώνα βόλεϊ.
Η Πέιτον υπέστη εγκεφαλική βλάβη και παράλυση στη δεξιά πλευρά του σώματός της.
Ζημιά που έβαλε τέλος στα όνειρά της να πάρει υποτροφία βόλεϊ στο κολέγιο και το πιο σημαντικό περπατάει δύσκολα.
Βλέποντας το αποτέλεσμα, ο/η/το τρανσέξουαλ γέλασε, όπως κι άλλοι παίκτες της αντίπαλης ομάδας. (το βίντεο:
ΕΔΩ)
Τώρα η Πέιτον είπε στη Daily Mail πόσο «αηδιαστικό» είναι το γεγονός ότι δύο μπόξερ που απέτυχαν σε τεστ φύλου, τους επιτράπηκαν να αγωνιστούν εναντίον γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
«Απλώς φοβάμαι ότι άλλες γυναίκες μπορεί να υποστούν χειρότερους τραυματισμούς από εμένα»!

* Female volleyball player, 17, left paralyzed with brain damage by transgender opponent who 'cackled with delight' after knocking her to ground

Αυτό είναι "φασιστική" ομοφοβία;

Σε μια και μόνο φωτογραφία ένας αιώνας αγώνων για τα Δικαιώματα των Γυναικών, που έπεσαν στον βόθρο με τα σκατά της ελίτ των παγκοσμιοποιητών και του καπιταλιστικού συστήματος.

Τα φίδια της φίμωσης και παραπληροφόρησης, αριστερά και δεξιά δεν έχουν πλέον σημασία, εφευρίσκουν ότι μπορεί να φανταστεί ο νους του σατανά:

Χμ... έχουμε «υπερανδρογονία»...
Χμ... έχουμε «διαφυλοφιλία»...
Οι ελίτ, πάντα επινοούν νέες λέξεις, όρους και τυλίγουν με "επιστημοφανή" περιτύλιγμα τα σκατά τους.
Ο "ειδικός γενετιστής", όπως ακριβώς οι "ειδικοί επιστήμονες" με τους πειραματικούς ορούς που βάφτισαν "εμβόλια", μας διαβεβαιώνει:  «Τα χρωμοσώματα δεν αρκούν για να ορίσουν το αρσενικό και το θηλυκό».
"Ανθρώπινα δικαιώματα"... "ελευθεριότητα" και κανένας δεν λέει: κατεβάστε τους τα παντελόνια για να δούμε αν είναι άνδρες ή γυναίκες!
Σήμερα τα σκατά είναι πολλά! Σε ένα εντελώς οριακό άθλημα όπως η πυγμαχία, η έμφυλη βία διαπράττεται εναντίον των των γυναικών, στο όνομα αυτής της ανύψωσης του "διεμφυλισμού", της περηφάνειας ΛΟΑΤΚΙ+ και κανένας πολιτικός υπάλληλος (κόμμα, βολευτής) δεν μιλάει, για να μην χάσει τα μισθά του.
Είναι ξεκάθαρο πώς ο "φεμινισμός" και η "γυναικοκτονία" είναι μόνο όργανα σκληρής κι αμείλικτης εξουσίας, σε ένα αιώνιο "διαίρει και βασίλευε".

Σήμερα η λεγόμενη «πολιτική ορθότητα» -Political correctness... για τους περισπούδαστους πανεπιστημιακούς "αναλυτές"-, η πολιτικά ορθή ανοησία, αλητεία, υπαγορεύει και τους νόμους στην επιστήμη (το βιώσαμε και θα συνεχίσουμε να το βιώνουμε KAI με τα μπόλια Big Pharma), η "επιστήμη" έκανε μια νέα επαναστατική ανακάλυψη στη Βιολογία: ΤΕΛΟΣ το «στη φύση υπάρχουν δύο φύλα»!
Πολλά πλέον τα φύλα για τη νέα "επιστήμη της Βιολογίας"...
13 Ιούλη 2022: Νέα επαναστατική ανακάλυψη στη Βιολογία! «Στη φύση ΔΕΝ υπάρχουν δύο φύλα»!

Οι ομοφυλόφιλοι είναι ακροδεξιοί ή αριστεροί;
Είναι θύματα του υπερεθνικού κεφαλαίου...
Θυμίζουμε τον αιρετικό και κουρσάρικο λόγο του μεγάλου Ιταλού κομμουνιστή και διανοούμενου Παζολίνι, που ήταν ομοφυλόφιλος και εναντίον αυτών των "κινημάτων δικαιωμάτων γκέι": Το τι κάνω στην κρεβατοκάμαρά μου δεν επιτρέπω σε κανένα κράτος, κανένα θεσμό να το συμπεριλάβει σε νομικά πλαίσια...
30 Απρίλη 2018, σε: Οι ομοφυλόφιλοι είναι ακροδεξιοί ή αριστεροί;

Από το 1869 γνώριζαν οι "ομόφοβοι ρατσιστές Ένγκελς και Μαρξ: Το σύνθημα θα είναι τώρα Guerre aux cons, paix aus trous-de-cul [Πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες]: Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»
 
«Ένας νέος φασισμός δημιουργείται στη θέση του παλαιού κληρικό-φασισμού,
ένας τεχνητός φασισμός ο οποίος θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί
μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός»
Πιερ Πάολο Παζολίνι

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top