Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Υποκρισία "πολιτισμένων" φονιάδων των λαών!
Δολοφονούν καλεσμένο φιλοξενούμενο στο Ιράν και σιωπούν!
Στον ΟΗΕ δεν επιτρέπουν καν...

την έκδοση ψηφίσματος για την πολιτική δολοφονία!
Δολοφονούν τον διαπραγματευτή (Χανίγια) και τώρα ζητούν "διαπραγματεύσεις" και "αυτοσυγκράτηση"!
Οι εβραιοσιωνιστές πρέπει να πληρώσουν ακριβά!
Τις τελευταίες 48 ώρες, ο προσωρινός υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αλί Μπαγκέρι, είχε δύο τηλεφωνικές συνομιλίες τόσο με τους υπουργούς Εξωτερικών της Ιορδανίας, όσο και της Αιγύπτου.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας Αϊμάν Σαφάντι, έφτασε σήμερα εσπευσμένα στην Τεχεράνη, όπου συναντήθηκε με τον Αλί Μπαγκέρι.
Το μήνυμα είχε ήδη σταλεί...
Το Ιράν θα θεωρήσει την Ιορδανία συνεργό του ισραήλ αν βοηθήσει τους αμερικανοσιωνιστές!
Η έκφραση στο πρόσωπο του Σαφάντι, μετά τη συνάντηση με τον Ιρανό ομόλογό του, τα λέει όλα! Η έκφραση του Ιορδανού είναι ενδεικτική για το τι συζήτησε, για το θράσος να μεταφέρει μήνυμα "αυτοσυγκράτησης" των αμερικανοσιωνιστών και προκάλεσε πολλά σχόλια σε τηλεοράσεις κι αναλυτές, που όμως δεν θα δείξουν τα ελληνόφωνα σιωναζιστικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με επίσημη Ιρανική πηγή, που επικαλείται το "Al-Jazeera":
«Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν μετέφερε δύο μηνύματα στον Αϊμάν Σαφάντι (Ιορδανός Υπουργός Εξωτερικών): ένα για τον Ιορδανό βασιλιά και το άλλο για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη σιωνιστική οντότητα:
🔴 Είναι απαράδεκτο να ζητούν από την Τεχεράνη να μην απαντήσει στην σαφή παραβίαση κάθε έννοιας κι αρχής Διεθνούς Δικαίου, ή να δώσει μόνο συμβολική απάντηση: Οποιαδήποτε απάντηση θα είναι σοβαρή και επώδυνη!
🔴 Η σιωνιστική οντότητα (ισραήλ) παραβίασε σοβαρά την κυριαρχία μας και τώρα στέλνει μεσολαβητές για να σταματήσουν τα αντίποινα μας, κάτι που είναι απαράδεκτο!
🔴 Η σιωνιστική οντότητα (ισραήλ) προσπαθεί να πιέσει την Τεχεράνη να μην απαντήσει, με στόχο να μας παρουσιάσει ως ένα αδύναμο κράτος, χωρίς καμία πραγματική δυνατότητα αποτροπής!
🔴 Η σιωνιστική οντότητα (ισραήλ) έχει ξεπεράσει όλες τις κόκκινες γραμμές και πρέπει να πληρώσει το τίμημα, και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα το πληρώσει ακριβά!
»

Ακόμη και το 4ο Ράιχ (η αποικία των ΗΠΑ με την ψευδεπίγραφη ονομασία "ευρωπαϊκή ένωση", το νεοναζιστικό μόρφωμα που ασκεί φονικό παράνομο, μονομερές εμπάργκο εναντίον του Ιρανικού λαού (χωρίς απόφαση του ΟΗΕ), που δεν καταδίκασε την πολιτική δολοφονία Χανίγια, δεν έστειλε ούτε μια υποκριτική δήλωση συλλυπητηρίων... έλαβε την ίδια απάντηση στις "εκκλήσεις αυτοσυγκράτησης" Μπαγκέρι σε Μπορέλ: Το Ιράν θα ασκήσει το εγγενές και νόμιμο δικαίωμά του!

Ο πανικός και τρόμος στο εβραιοσιωνιστικό ναζιστικό στρατόπεδο αυξάνεται... Βάσεις των ΗΠΑ σε οποιαδήποτε χώρα, που θα υποστηρίξουν τους σιωνιστές θα χτυπηθούν!

Κι ενώ διαδραματίζονται τα παραπάνω, τα ναζιστικά κτήνη των εβραιοσιωνιστών Χθες... 301η μέρα Γενοκτονίας στη Γάζα... βομβάρδισαν σπίτια, σχολεία, νοσοκομεία... προσφυγικές σκηνές... Εκεί δεν υπάρχουν προτροπές, εκκλήσεις να σταματήσει η σφαγή των παιδιών από τους βρεφοκτόνους!

Σφαγείο της Γάζας... 301η μέρα! (ΒΙΝΤΕΟ +18)
Είναι καθήκον μας να εκδικηθούμε!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top