Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η Έκθεση του ισραηλινού κέντρου ανθρωπίνων δικαιωμάτων B'Tselem...

(The Israeli Information Center for Human Rights in the Occupied Territories) δημοσίευσε μια πρόσφατη έκθεση με τίτλο «Καλώς ήρθατε στην κόλαση - Το ισραηλινό σύστημα φυλακών ως δίκτυο στρατοπέδων βασανιστηρίων».
Στην Έκθεση έχουν συγκεντρωθεί μαρτυρίες από 55 Παλαιστίνιους που κρατήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι. Σχεδόν όλοι φυλακίστηκαν χωρίς κατηγορίες.
Οι μαρτυρίες τους αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα της ταχείας μετατροπής περισσότερων από δώδεκα ισραηλινών φυλακών, στρατιωτικών και πολιτικών, σ' ένα δίκτυο στρατοπέδων αφιερωμένων στην κακοποίηση κρατουμένων ως επιλεγμένη πολιτική.
Οι εγκαταστάσεις, όπου κάθε κρατούμενος υπόκειται σκόπιμα σε σκληρά και αδυσώπητα βασανηστήρια και πόνο, λειτουργούν ως στρατόπεδα βασανιστηρίων.
Οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι υποβάλλονται σε βασανιστήρια, πείνα, στέρηση ύπνου και διάφορες άλλες βασανιστικές μεθόδους, που ξεπερνούν τα ναζιστικά στρατόπεδα του Χίτλερ.
Τουλάχιστον 60 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι έχουν δολοφονηθεί με βασανιστήρια μέσα στις ισραηλινές φυλακές από τις 7 Οκτώβρη.
Τα πτώματα των Παλαιστινίων κρατουμένων έφεραν σαφή σημάδια βίας.
Η νεοναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση και η εγχώρια "σωστή πλευρά της ιστορίας", χωρίς Ναι Μεν, Αλλά... είναι συμμέτοχοι σ' αυτά τα εγκλήματα!
Μπορείτε να κατεβάσετε την πλήρη έκθεση:
ΕΔΩ

Υ.Γ. Αναμένουμε τους συντρόφους του βρεφοκτόνου Μπίμπι στην Ελλάδα (για να θυμηθούμε πως αποκαλούσε τον σύντροφο και σύμμαχό του Νετανιάχου, ο Τσίπρας)... να αντιδράσουν απέναντι στους εβραιοΝαζί, στο όνομα των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων". Ή "ανθρώπινα δικαιώματα" υπάρχουν μόνον για τους γάμους/τεκνοθεσίες ομοφυλόφιλων, τρανσέξουαλ, άφυλους και Σια ΛΟΑΤΚΙ+;

Όταν η Ελλάδα είχε Έλληνα πρωθυπουργό...
«Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι
σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.
Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί.»

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top