Εκτός των άλλων αντιδράσεων που εκδηλώνονται λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς  σε βάρος του, με αίτημα την παραίτησή του, χοντρό «κράξιμο»  δέχεται ρίχνει ο ...αξύριστος υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας,από τον ο γνωστό influencer Δημήτρη Σαββίδη μέσα από ένα νέο βίντεο το οποίο τον καταγράφει να μιλάει στην κάμερα ενώ ξυρίζεται...
Ο Δημήτρης Σαββίδης, θυμίζοντας τη βασική αρχή των ενόπλων δυνάμεων, αλλά και της Πυροσβεστικής να είναι όλοι «προβλεπόμενοι» κάθε μέρα, παρά τις δυσκολίες, δηλαδή «ξυρισμένοι, γυαλισμένοι», κάνει σκληρή κριτική στον Βασίλη Κικίλια.
«Με όλες αυτές τις ανέσεις και δεν βρήκατε ένα λεπτό να ξυριστείτε; Να είχατε μούσια ανέκαθεν να το καταλάβω, αλλά βλέπω ότι όταν είστε παρών σε λαμπερές εκδηλώσεις, είστε ξυρισμένος-γυαλισμένος. Ε, πώς γίνεται όταν ξεκινάει η περίοδος των πυρκαγιών να μην το κάνετε;»
«Αξιότιμε κ. υπουργέ, αυτοί οι ήρωες πυροσβέστες που είναι μακριά από τα σπίτια τους, προλαβαίνουν να βρουν χρόνο να ξυριστούν. Και εσείς, που σύμφωνα με τα αναρτημένα στοιχεία έχετε 27 σπίτια δεν προλαβαίνετε να πάτε σε ένα από αυτά και να ξυριστείτε και να δώσετε το παράδειγμα ως ηγέτης;», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σαββίδης, στο αφοπλιστικό βίντεο.
 
Top