Της Ιωάννας Υψηλάντη
Τι άλλο θα κάνουν οι ΗΠΑ για να ξεπλύνουν τα εγκλήματα τους;
Πόσα... ψέματα, πόσους εκβιασμούς, πόσες απειλές, πόσες εισβολές σε ξένες χώρες θα κάνουν για να μην βγει ποτέ η αλήθεια στο φως;;
Τώρα ρίχνουν με τον τόνο σκ@ατό στο πρόσωπο του "φίλου", του "σύμμαχου", του "θύματος της Ρωσικής επιθετικότητας", του ληγμένου Εβραιοναζιστή Ζελένσκι.
Του υπηρέτη τους! Αυτού που σκοτώνει εκατοντάδες χιλιάδες δικούς του πολίτες, για να εξυπηρετήσει τον παγκόσμιο τρομοκράτη και παγκόσμιο λήσταρχο, τις ΗΠΑ.
Δήθεν κάποιοι Ουκρανοί νοίκιασαν ένα ιστιοφόρο και έφτασαν στην Βαλτική θάλασσα, εντελώς μεθυσμένοι και ανατίναξαν τους Ρωσικούς Βόρειους αγωγούς φυσικού αερίου!!!
Με εντολή Ζελένσκι!!!🤣
Οργανωτής ο τότε αρχηγός του στρατού Ζαλούζνι, σημερινός πρέσβης της Ουκρανίας, στο Λονδίνο. Φωνάζει από χθες, ο "οργανωτής" ότι "καμία σχέση δεν έχω" με όσα αναφέρονται στο Αμερικανικό δημοσίευμα της "Γουόλ στρητ Τζέρναλ"-πόσο ξέπεσε η δημοσιογραφία-και ότι όλα είναι αποκυήματα φαντασίας.
Ποιος τον ακούει!
Οι Γερμανοί έκατσαν κοτούλες μπροστά στον αφέντη και τις μυθοπλασίες του και ψάχνουν να βρουν θύματα Ουκρανούς, στην Γερμανία για να τους ανακηρύξουν "δολιοφθορείς"!🤣 Μένει να μάθουμε με ποια ανταλλάγματα.
Όλα αυτά, βέβαια, έχουν μεγάλη πολιτική βάση.
- Ο Ζελένσκι είναι πλέον, γι΄αυτούς "καμένο χαρτί", ειδικά μετά την εισβολή του στο Κουρσκ, παρ΄ότι έγινε με δική τους εντολή, δήθεν για ν΄αναγκαστεί ο Πούτιν σε διαπραγματεύσεις.
Το κόλπο δεν έπιασε, αφού έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα και επιπλέον, ο Ζελένσκι είναι ΛΗΓΜΕΝΟΣ!!!! Με ποιον θα διαπραγματευόταν ο Πούτιν;; Με ποιον θα υπέγραφε διεθνή έγγραφα;; Εεεε;;;
- Έρχονται εκλογές στις ΗΠΑ και ο αφέντης-σαμποτέρ, αφού οικονόμησε δισεκατομμύρια, από τις εισαγωγές πετρελαίων και αερίου, στην Ευρώπη, μετά την οικονομική δολιοφθορά, φτωχαίνοντας και καταστρέφοντας οικονομίες και πολίτες της, ξέρει ότι αλλάζει η Αμερικανική ελίτ. Ο,τι προλάβει!
- Όσο για τις διαδικτυακές και μιντιακές "νίκες" των Ουκρανών, που μόνο γέλια προκαλούν στους γνωρίζοντες, είναι απλώς μια ευγενής χειρονομία στους πρώην "φίλους" Ουκρανούς, πριν την εξολόθρευση τους, από το "φιλικό" τους χέρι.
Να μάθετε να διαλέγετε φίλους! Αυτό είναι το συμπέρασμα!

 
Top