Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η Συρία θα απελευθερώσει όλες τις κατεχόμενες περιοχές της Πατρίδας...
Ιντλίμπ, Ράκα, Αφρίν και κατεχόμενο Γκολάν
»
Λιοντάρι της Δαμασκού...

Το Λιοντάρι της Δαμασκού, της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καταθέτει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη Μόσχα...

Σχετικό Ο Άσαντ έφθασε στη Μόσχα... για συνομιλίες με τον Πούτιν!

Ακριβώς σαν σήμερα, πριν από 12 χρόνια, η σιωνοϊμπεριαλιστική Δύση ξεκίνησε έναν αιματηρό και βρώμικο πόλεμο ενάντια στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας, ενάντια στον υπέροχο λαό της, ενάντια στον πολιτισμό της, ενάντια στις χιλιετίες ρίζες και την ιστορία της... και αυτή η χυδαία ιμπεριαλιστική επίθεση βαπτίστηκε "αραβική άνοιξη", αλλά ήταν made in USA.
Εκεί, στο πλευρό των ιμπεριαλιστών στρατεύτηκε όλη η ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά και το σύνολο του ελληνόφωνου δουλικού πολιτικού συστήματος:  "Assad Must Go" κραύγαζαν οι λακέδες, τα μορμολύκεια του ιμπεριαλισμού.
Δεν πέρασαν το κατώφλι της Αδούλωτης κι Αδέσποτης Δαμασκού! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!
Η χώρα είναι πληγωμένη, αλλά δεν έχασε την αξιοπρέπεια, τη δύναμη και το πνεύμα του λαού της!
Η αξιοπρέπεια, η δύναμη, το πνεύμα του λαού της, όχι μόνο δεν έχουν "γρατσουνιστεί", αλλά έχουν ενισχυθεί, σφυρηλατηθεί σαν το ατσάλι!
Άνδρες, γυναίκες, γέροντες και γερόντισσες, παιδιά, Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί μετέτρεψαν τη Συρία σε προπύργιο Αντίστασης και Αξιοπρέπειας ενάντια στην αλαζονεία της σιωνιστικής δύσης!

«Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya *  الله يحميكي يا سوريا
Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του
»!

Στην πατρίδα μας, χώρα για τους "πολιτικούς" υπαλλήλους των ιμπεριαλιστών, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και να συγχωρέσουμε ΠΟΤΕ: Λίγες ημέρες πριν τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Συρίας (Δεκέμβρης 2012), σε μια προβοκατόρικη διαδήλωση της εξωκοινοβουλευτικής Νατοϊκής "αριστεράς", ανταρσυα ( Πέτρος Κωνσταντίνου - Έξω τώρα η Πρέσβης απ' την χώρα), του τότε Συνασπισμού (υπό την καθοδήγηση της εξωτερικής πολιτικής κάποιου Κώστα Ήσυχου, Νατοϊκότερου των Νατοϊκών [ 5 Aπρίλη 2011... τα πρώτα επίσημα διαπιστευτήρια της Νατοϊκής "αριστεράς" για ν' αναλάβει κυβερνητικό ρόλο]), μαζί με φονιάδες αποκεφαλιστές του FSA... κατέστρεψαν στην κυριολεξία το κτίριο της Συριακής πρεσβείας στην Αθήνα, κραυγάζοντας: "Να φύγει τώρα η πρεσβεία - Να φύγει ο αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ" και λίγες μέρες ο Αβραμόπουλος έκανε πράξη το "αίτημά" τους! Αν δεν λυθούν οι "λογαριασμοί" με τα Νατοϊκά μορμολύκεια, δεν υπάρχει μέλλον!


7 Ιούνη 2022: Η Ε.Ε. κι η αποικία Ελλάδα και με τον Μητσοτάκη... ανανέωσαν το παράνομο φονικό εμπάργκο στη Συρία...

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top