«Να μην σιωπήσει κανείς» αναφέρουν στο μήνυμά τους.

«Να μη σιωπήσει κανείς! Είναι χρέος μας το έγκλημα αυτό να μην ξεχαστεί, να μη συγκαλυφθεί! Το «ως εδώ!» να πάρει τη μορφή οργανωμένου αγώνα για την προστασία του λαού και της νέας γενιάς. Στο δίλημμα «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» πρέπει να βγούμε νικητές!» αναφέρει η ΚΝΕ στο μήνυμά της για τις αποψινές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, η ΚΝΕ «εκφράζοντας τη θλίψη και την οργή της νέας γενιάς που βράζει» προχωρά σε συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Πάτρα, Κοζάνη, Φλώρινα και Πτολεμαΐδα.

«Το «πάγωμα» από τη φρίκη των Τεμπών, η οργή που νιώθουμε θα γίνει ποτάμι αγώνα που δεν θα επιτρέψει να μείνει κανένας ατιμώρητος» σημειώνουν και προσθέτουν: «Θα γίνουμε η φωνή των νεκρών. Εχουμε μεγάλες ευθύνες να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Σπάμε τη σιωπή, την υποκρισία, την προπαγάνδα της ψευτιάς».

«Το έγκλημα ήταν προδιαγεγραμμένο και οι ένοχοι γνωστοί: Το κράτος και η εταιρεία, για τα κέρδη τους, θυσιάζουν ζωές!», προσθέτει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ.
 
Top