Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η σημασία της ειρήνης είναι...
η απουσία αντιπαράθεσης στο σοσιαλισμό
»
Καρλ Μαρξ
(5 Μάη 1818 – 14 Μάρτη 1883)...

Η πληρωμένη απάντηση του μεγάλου διανοητή στο σημερινό "ειρηνόφιλο" κίνημα της Νατοϊκής αριστεράς, των ισαποστάκηδων υποστηρικτών του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού & του κοκαϊνομανή Νατοϊκού παλιάτσου των ΟυκροΝαζί: «Συναυλίες & εκκλήσεις "ειρήνης" στην υπεράσπιση του ιμπεριαλισμού!»

140 χρόνια πριν, στις 14 Μάρτη 1883, πέθανε ο Καρλ Μαρξ.
Η διδασκαλία και τ' όνομά του θα επιβιώνουν στους αιώνες.
Οι λαοί έχουν παραλάβει μια ιστορική παρακαταθήκη, ένα ισχυρό εργαλείο... τη μαρξιστική μέθοδο που βασίζεται στην εξέταση της ανάπτυξης φαινομένων και διαδικασιών, την κίνηση τους, την αλληλοσύνδεση και τη διεισδυτικότητα τους.
Ο Καρλ Μαρξ πρόσφερε τη διδασκαλία του... ένα λάβαρο όλης της αγωνιζόμενης Ανθρωπότητας
.

«Οι περισσότεροι υπήκοοι πιστεύουν ότι είναι υπήκοοι επειδή ο βασιλιάς είναι ο βασιλιάς.
Δεν συνειδητοποιούν ότι στην πραγματικότητα είναι ο βασιλιάς επειδή αυτοί είναι υπήκοοι
»
Καρλ Μαρξ

Σήμερα... ο Καρλ Μαρξ... είναι επίκαιρος όσο ποτέ!

Πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες!

Κι επειδή έγινε "μόδα" της Νατοϊκής αριστεράς, όπως και της δεξιάς το θυμιατήρι των "ατομικών δικαιωμάτων", για να μην αφήνουμε τίποτα να "πέσει κάτω"... ο εμβληματικός, ο αείμνηστος Θύμιος Παπανικολάου, η καρδιά κι η ψυχή του "Ρεσάλτο" που μας άφησε νωρίς... Έγραφε στις 16 Δεκέμβρη του 2015, για το ζήτημα που απασχολούσε από το 1869 τους "ομόφοβους ρατσιστές Ένγκελς και Μαρξ: Το σύνθημα θα είναι τώρα Guerre aux cons, paix aus trous-de-cul [Πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες]: Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top