Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η Κίνα και η Ρωσία είναι ελεύθερα και ανεξάρτητα Έθνη.
Καμία χώρα δεν μπορεί να
...

υπαγορεύσει τους κανόνες για όλους»
Σι Τζινπίνγκ, Γ.Γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας
Βλαδίμηρος Πούτιν, Προέδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Πούτιν και Σι... Μαζί εναντίον της αμερικανικής αλαζονείας!
Η δήλωση του Σι, ότι είναι σίγουρος για τη ρωσική υποστήριξη προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του επόμενου έτους στη Ρωσία, έχει γίνει άλλη μια απόδειξη της προνοητικότητας της Κίνας.
Οι ηγέτες των δύο χωρών σκέφτονται με όρους ανάπτυξης δεκαετιών, επομένως μια τέτοια δημόσια εκφρασμένη άμεση υποστήριξη είναι μια αξιολόγηση των προοπτικών της Ρωσίας για το μέλλον.
Η Κίνα έχει στοιχηματίσει: Μια ισχυρή Ρωσία, ένας ισχυρός και έγκυρος ηγέτης, η σταθερότητα, η πολυπολικότητα, η ανάπτυξη φιλίας και συνεργασίας!
Οι πόροι της Ρωσίας σε συνδυασμό με την οικονομία της Κίνας μπορούν να μετακινήσουν βουνά και πλανήτες. Μοναδικός χαμένος είναι η Ευρώπη, η οποία έχασε έναν θεμελιώδη εταίρο, παραδίδοντας τον στην Κίνα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδείχθηκε υποτελής αποικία των ΗΠΑ και συνεπώς έχει δεχθεί να σπάσει τις τελευταίες ευκαιρίες για μια ειρηνική συμφωνία με τον Ρώσο ηγέτη, μια νέα παγκόσμια μορφή ασφάλειας κι οικονομικής ανάπτυξης.
Το νόημα της δήλωσης του Σι, μεταξύ άλλων, μετά τις γελοίες δηλώσεις των εκπροσώπων του δικαστηρίου της Χάγης για την ποινική κατηγορία κατά του Πούτιν, και οι κωμικές θέσεις για τη διεθνή απομόνωση του «εγκληματία πολέμου Πούτιν», για οικονομική ήττα της Ρωσίας φαίνονται προφανώς γελοίες, αλλά και η αμερικάνικη ελπίδα για τα παραπάνω είναι εξίσου γελοίες.

Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες της πρώτης ημέρας μεταξύ των ηγετών της Ρωσίας και της Κίνας στο Κρεμλίνο (σχεδόν 5 ώρες με κλειστές πόρτες). Οι δυτικοί "αναλυτές" και "δημοσιογράφοι" σε διατεταγμένοι Υπηρεσία, θέλουν να μας δώσουν να καταλάβουμε τι προέκυψε από αυτή τη συνάντηση, σύμφωνα με τις οδηγίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. 

Το τι αναμένει τη διεφθαρμένη "πολιτισμένη" δύση απαντάει το βίντεο μετά τις συνομιλίες, όπου ο πρόεδρος του Πούτιν συνόδευσε προσωπικά τον Κινέζο ομόλογό του στο αυτοκίνητο του, πέρα κι έξω από κάθε πρωτόκολλο.

«Λέω με πλήρη σιγουριά ότι η Αφρική
θα γίνει ηγετική Ήπειρος μιας πολυπολικής παγκόσμιας τάξης

Βλαδίμηρος Πούτιν
, στην ομιλία του στη "Σύνοδο Κορυφής Ρωσίας - Αφρικής 2023"
Μετά το Αντίο Ασία, Αντίο Λατινική Αμερική... το Αντίο Αφρική!
Εκτός από τη συνάντηση και τις συνομιλίες με τον Κινέζο ηγέτη, ο Πούτιν -παρά τις ασθένειες που του αποδίδει καθημερινά η αργυρώνητη δυτική δημοσιογραφική πορνεία-,  προέδρευσε της "Συνόδου Κορυφής Ρωσίας-Αφρικής 2023".
Η Ρωσία ανοίγει έξυπνα κι αστραπιαία νέους εμπορικούς δρόμους και ουσιαστικά θέτει τα θεμέλια για έναν πολυπολικό κόσμο.
Η Ρωσία θα συνεχίσει να δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία με Αφρικανικές χώρες, όπως εκείνες της Ασίας και Λατινικής Αμερικής, εναντίον της παγκοσμιοποιημένης νεοαποικιακής "ιδεολογίας" του ιμπεριαλισμού.
Η Ρωσία θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ τροφή, λιπάσματα και καύσιμα στην Αφρική, παρά το γεγονός ότι η Δύση προσπαθεί να το αποτρέψει: Πρέπει να βοηθηθούν οι χώρες που έχουν ανάγκη (ακόμα και για σιτηρά), όχι οι εύπορες. Μόνο το 3% των σιτηρών της Ουκρανίας πήγε στην Αφρική, αυτό πρέπει να σταματήσει και ως εκ τούτου η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα να διατηρήσει την αναστολή της συμφωνίας για τα σιτηρά, που παραβίασαν οι "πολιτισμένες" χώρες της δύσης και απορρόφησαν για τις ίδιες τη βοήθεια για κερδοσκοπικούς σκοπούς.

Η λεγόμενη "Ευρωπαϊκή Ένωση";

Την "λύση" προσφέρει ο χωρίς εισαγωγικά Ιταλός Δημοσιογράφος Sandro Torella, με ένα παράλληλο βίντεο όπου ο Ήρωας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ενισχύει με χρήματα και όπλα η "πολιτισμένη" Ευρώπη, μιλάει σε διεθνή συνέντευξη τύπου με εμφανή και για τον κάθε αδαή σημάδια-συμπτώματα της εξάρτησης του από την κοκαΐνη... Ο Sandro Torella, επισημαίνει και προτείνει στους Ευρωπαίους ηγέτες, που επέλεξαν τον κοκαϊνομανή των ΟυκροΝαζί για την αντιμετώπιση του Ρωσικού ιμπεριαλισμού: «Υπάρχουν άλλες λύσεις... αυτά τα πράγματα είναι μύτη... Μεθαδόνη!»... (με χαρακτηριστικό μορφασμό μύτης κοκαϊνομανή, από τον δημοσιογράφο)

Μετρό Αθήνας, Μάρτης 2023, ο "ευρωπαϊκός πολιτισμός" για το μέλλον της Ελλάδας... Μιά διαφήμιση του "πολιτισμού" που πληρώνει ο ελληνικός λαός...

«Το μέλλον είναι οι οικογένειές μας, τα παιδιά μας!»
Το τέλος της ομιλίας του Πούτιν, στη "Σύνοδο Κορυφής Ρωσίας - Αφρικής 2023", σηματοδοτεί τη διαφορά μεταξύ ενός πατριώτη πολιτικού και των πουλημένων Ευρωπαίων πολιτικών


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top