Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Δεν είναι μόνον η επιχείρηση αποναζιστικοποίησης της Ουκρανίας που συγκλονίζει τον...

κοκαϊνομανή κι αποτυχημένο κωμικό Ζελένσκι.
Σήμερα που μια αντιπροσωπεία της κυβέρνησης της Σόφιας επισκέφθηκε την ουκρανική πρωτεύουσα για να μεταφέρει την αλληλεγγύη στη Νατοϊκή μαριονέτα Ζελένσκι, "μετά την εισβολή του Πούτιν", τη "βόμβα" εξαπολύει ο Ρούμεν Πέτκοφ, ηγέτης του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Βουλγαρίας "ABV".

Η "βόμβα" Ρούμεν Πέτκοφ!

Ο Πέτκοφ καλεί την βουλγαρική κυβέρνηση και την αντιπροσωπεία "αλληλεγγύης" στο Ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας, να απαιτήσει από τον Ζελένσκι πλήρη στοιχεία για την μοίρα του αφεντικού της κοκαΐνης, του Βούλγαρου εγκληματία Έβελιν Μπάνεφ, γνωστός αρχηγός της Ιταλό-Βουλγαρικής Μαφίας με το παρατσούκλι του "Μπρέντο", που συνελήφθη στην Ουκρανία στις 6 Σεπτέμβρη 2021, και στον οποίο δόθηκε στη συνέχεια η ουκρανική υπηκοότητα από τον Ζελένσκι κι αρνήθηκε την έκδοσή του στη Βουλγαρία, αφήνοντάς τον ελεύθερο.

Ο Πέτκοφ αναρωτιέται σήμερα... "πού βρίσκεται τώρα ο "Μπρέντο" και πώς η Ουκρανία μπορεί να ζητήσει την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τέτοιο προηγούμενο";

"ANSA" (Επίσημο Κρατικό Ειδησιογραφικό Πρακτορείο Ιταλίας), Σεπτέμβρης 2021: "Συνελήφθη στο Κίεβο το αφεντικό των ναρκωτικών, ο Βούλγαρος Έβελιν Μπάνεφ... και πλούσιο "ρεπορτάζ" για τη συνεργασία του με τη Μαφία της Καλαβρίας! Όταν στην "πολιτισμένη" Ευρώπη γνώριζαν για την Ουκρανία, τη φάμπρικα της κοκαΐνης, του ξεπλύματος χρημάτων, τη φάμπρικα των "παρένθετων μητέρων" για τα ομόφυλα ζευγάρια των Ευρωπαίων, τα ναζιστικά Τάγματα Αζόφ, τον φονικό πόλεμο των Ναζί στο Ντονμπάς, την μη υλοποίηση των Συμφωνιών του Μινσκ... Τώρα ο Ζελένσκι είναι για την αμερικάνικη αποικία Ευρωπαϊκή Ένωση, η Αντίσταση στον Πούτιν και τον Ρώσικο ιμπεριαλισμό...

Για την "ιστορία":

10 Σεπτέμβρη 2021: Bulgarian drug boss Evelin Banev arrested in Kiev - The cocaine boss, the Bulgarian Evelin Banev known as 'Brendo', former head of a Bulgarian-Italian criminal gang active in international drug trafficking, was arrested in Ukraine. The man, 56, was arrested in Kiev

Ο «βασιλιάς της κοκαΐνης», μετά τις καταδικαστικές αποφάσεις σε Ιταλία, Βουλγαρία, Ρουμανία κατάφερε να εξαφανιστεί το 2015. Συνελήφθη στο Κίεβο πέρυσι, απέκτησε την ουκρανική υπηκοότητα από τον "αντιστασιακό" Ζελένσκι και το Εφετείο της "δημοκρατικής" Ουκρανίας (αυτό σημαίνει ανεξάρτητη δικαιοσύνη) του απέδωσε την ελευθερία με το επιχείρημα ότι σύμφωνα σύμφωνα με την εθνική ουκρανική νομοθεσία που εισήγαγε ο αντιστασιακός κοκαϊνομανής Ζελένσκι, επειδή είναι πολίτης της Ουκρανίας δεν μπορεί να εκδοθεί!

Βέβαια, το ξέπλυμα του Βασιλιά της κοκαΐνης έχει αναλάβει και η Βικιπαίδεια-Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που έχουν επιβάλει ως "αξιόπιστη" πηγή και χρησιμοποιούν μάλιστα πολλοί πανεπιστημιακοί της κακιάς ώρας. Ας δούμε τι περιγράφει σήμερα:

Ελληνική Βικιπαίδεια:  Έβελιν Μπάνεφ, Συγγραφέας
Μετάφραση από αγγλικά- Ο Έβελιν Μπάνεφ, γνωστός και με το παρατσούκλι του Μπρέντο, είναι προγραμματιστής ακινήτων, συγγραφέας και πρώην παλαιστής. Ο Μπάνεφ έγινε γνωστός για τη φυλάκισή του και τις πολλαπλές ποινικές διώξεις του για ξέπλυμα χρήματος και διακίνηση ναρκωτικών στη Βουλγαρία και την Ιταλία. Wikipedia (Αγγλικά)

Ο προστατευμένος του Ζελένσκι, σύμφωνα με τις διωκτικές και δικαστικές αρχές της Ιταλίας (όπου καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξη), ο "Βασιλιάς της κοκαΐνης" συνδέεται με την 'ndrangheta, τη Μαφία της Καλαβρίας (αρχαιοελληνικής προέλευσης το όνομα: "άνδρας αγαθός"), κυριαρχεί στο εμπόριο ναρκωτικών στα Βαλκάνια, ολόκληρη την Ευρώπη κι είναι αμύθητα τα εκατομμύρια που μεταφέρθηκαν στην Ελβετία κι εντόπισαν οι διωκτικές αρχές. Πλούσιο "ρεπορτάζ" με απλές αναζητήσεις επίσημων πηγών για τον "βασιλιά της κόκας", αλλά η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία καλά κρατεί.

Μήπως τελικώς λαμβάνουν ποσοστά, πέρα από τις αναγκαίες δόσεις τους σε σκόνες, οι πολιτικοί της "πολιτισμένης" δύσης και του λεγόμενου ευρωκοινοβουλίου, όταν προσκαλούν τον κοκαϊνομανή αντιστασιακό να τους βγάλει λόγους και τον χειροκροτούν με θέρμη;


«H ιστορία διδάσκει αλλά δεν έχει μαθητές»
Αντόνιο Γκράμσι

«Η σκύλα του ναζισμού σε οργασμό... γέννησε μέσα στην "ελληνική" βουλή!»


Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη δημοσιότητα
όσα η εξουσία θέλει να παραμένουν μυστικά.
Γι' αυτό σήμερα, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις,
δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία: μόνο άγρια μαντρόσκυλα της εξουσίας,
με μικρό ή μακρύτερο λουρί. που υπηρετούν τους τραπεζίτες!

«Ξέπλυμα του Ναζί κοκαϊνομανή... με χρήματα του ελληνικού Λαού!»


«Ένας κυνικός και μισθοφορικός Τύπος, αργά ή γρήγορα,
θα δημιουργήσει ένα πρόστυχο κοινό
»
Τζόζεφ Πούλιτζερ

«Μέχρι σήμερα, η σφαγή της Οδησσού έχει μείνει ατιμώρητη... Δεν ξεχνάμε, Δεν συγχωρούμε!»

 
Top