Της Ιωάννας Υψηλάντη
Αφού διέκοψαν κάθε δυνατότητα οποιωνδήποτε πληρωμών, μέσω του... Τραπεζικού συστήματος, στην Ρωσία, για να εξαφανίσουν οποιαδήποτε πιθανότητα εμπορίου, τώρα ζητούν να εξαγοράσουν προϊόντα διατροφής, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα πληρωμής των εξαγωγών.
Γελοίο;; Αστείο;; Μοιραίο;;
Δοξάστε την Δύση, που κατηγορεί την Ρωσία, για τις δικές της αποφάσεις, οδηγώντας την ανθρωπότητα σε λιμό και καθιστώντας το ψωμί είδος κατανάλωσης, μόνο για την ελίτ!
Πώς θα πληρωθεί το σιτάρι, ή τα λιπάσματα, από τον ξένο εισαγωγέα, αν δεν μπορεί να πληρώσει, μέσω τραπέζης, χωρίς το συνάλλαγμα να κατασχεθεί, από τους παγκόσμιους κλέφτες;;
Πώς θα μεταφερθεί το σιτάρι με πλοία, όταν το ρωσικό καράβι μπορεί να κατασχεθεί;;
Ποιον δουλεύουν;;
Εχουν βάλει στο στόχαστρο όχι μόνο την οικονομική, αλλά και την φυσική μας εξόντωση, στην προσπάθεια τους να εξοντώσουν μια χώρα, που ποτέ δεν τους πείραξε! Για να την λεηλατήσουν!
Η Ρωσία ελέγχει την παγκόσμια αγορά σιτηρών και δεν έχει κανένα πρόβλημα, αν η Δύση θα αρνηθεί το σιτάρι της! Ο λαός της Ρωσίας δεν πρόκειται να πεινάσει και το πλεονάζον σιτάρι της θα διοχετευθεί σε όλες τις φιλικές της χώρες.
Η ΕΕ, που φρόντισε να καταστρέψει κάθε εθνική παραγωγή ειδών διατροφής και καθημερινών αναγκών, στις χώρες-μέλη, για να εισάγονται τα πάντα, τώρα ψάχνει με το κιάλι το ψωμί και την ενέργεια. Και είναι οι πολίτες της που θα υποστούν τις συνέπειες των αποφάσεων της!
Η Ένωση Εξαγωγέων Σιτηρών της Ρωσίας στράφηκε στην Κεντρική Τράπεζα με πρόταση να παρασχεθεί ρευστότητα σε ρούβλια, στους μεγαλύτερους αγοραστές ρωσικών σιτηρών (Τουρκία, Αίγυπτο, Ιράν και Σαουδική Αραβία). Τα περισσότερα διεθνή συμβόλαια εισαγωγών/εξαγωγών είναι σε δολάρια ή ευρώ, αλλά με την επιβολή κυρώσεων, οι αγοραστές ρωσικών σιτηρών αντιμετωπίζουν δυσκολία, στις πληρωμές τους. Μόνο η μετάβαση στα ρούβλια θα μπορέσει να λύσει αυτό το πρόβλημα.
Φέτος η Ρωσία έχει ρεκόρ παραγωγής, που φτάνει τους 140 εκατομμύρια τόνους. Οι 50 εκατομμύρια πλεονάζοντες τόνοι θα διατεθούν σε τρίτες "φιλικές" χώρες, όσο οι κυρώσεις της Δύσης συνεχίζονται, αυξάνοντας, μάλιστα και την τιμή τους.
Τον Απρίλιο, οι ρωσικές εξαγωγές σιτηρών αυξήθηκαν κατά 18%. Οι σημαντικά αυξημένες παγκόσμιες τιμές σιτηρών επέτρεψαν στον ρωσικό προϋπολογισμό να λάβει 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια σε φορολογικά έσοδα, από τις εξαγωγές σιτηρών από την αρχή του έτους. Και στόχος της Ρωσίας είναι η αύξηση των αγροτικών της εξαγωγών, κατά 50% έως το 2024. Στόχος, που είναι αρκετά εφικτός.
Ούρσουλα, Κούλη και λοιπή πολιτική συμμορία της ΕΕ και των ΗΠΑ αρχίστε τις λιτανείες, για να βρέξει σιτάρι!
Έχουμε το προηγούμενο με το μάνα!

 
Top