Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η τηλεφωνική επικοινωνία του Νίκου Ανδρουλάκη με τον πρώην πρόεδρο του ΠαΣοΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Η πρωτοβουλία ανήκε στον κ. Ανδρουλάκη προκειμένου, εκτός των άλλων, να προσκαλέσει τον κ. Βενιζέλο στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Μαΐου. Η τηλεφωνική συνομιλία, ήταν σύντομη και, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σε καλό κλίμα.

Ήταν η πρώτη τηλεφωνική συνομιλία που υπήρξε μεταξύ τους, μετά την εκλογή του κ. Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Μάλιστα, η δημόσια αναφορά του κ. Βενιζέλου ότι έστειλε μήνυμα στον κ. Ανδρουλάκη μετά την εκλογή του αλλά δεν πήρε απάντηση προκάλεσε ποικίλα σχόλια ανάμεσα σε βουλευτές και στελέχη.

Οι όποιες «παρανοήσεις», φαίνεται να ξεπεράστηκαν κάτι που φαίνεται από το ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει και κατ ιδίαν συνάντηση πιθανότατα στις αρχές της άλλης εβδομάδας. Όλα δείχνουν ότι ο κ. Βενιζέλος θα δώσει το παρών και θα μιλήσει στο συνέδριο του ΠαΣοΚ. «Θα τα πούμε από κοντά αυτά» φέρεται να είπε στον κ. Ανδρουλάκη.

Χθες το  πρωί ο κ. Ανδρουλάκης είχε συνάντηση με την ανεξάρτητη βουλευτή της Β’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνας Αδάμου. Στη συνάντηση επισφραγίστηκε η συμπόρευση της κυρίας Αδάμου με το ΠαΣοΚ που στο εξής θα μετέχει στις κομματικές και πολιτικές δραστηριότητες του Κινήματος. Η κ. Αδάμου θα παραμείνει ανεξάρτητη βουλευτής και δεν θα ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής.
 
Top