Η Τήνος είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα ωραιότερα νησιά των Κυκλάδων, ικανοποιώντας και τους πλέον απαιτητικούς επισκέπτες.

Οι πανέμορφες παραλίες και τα μοναδικά χωριά του νησιού αποζημιώνουν όσους το επισκέπτονται και καθιστούν την Τήνο ένα όνειρο που όλοι θέλουν να ξαναζήσουν…

"Διαμάντι" του νησιού αποτελούν οι San Romano Villas, όπου ο επισκέπτης έχει αμέτρητες επιλογές για να κάνει ό,τι θέλει, όποτε το θέλει, σε ένα πανέμορφο και κομψό κυκλαδίτικο περιβάλλον.

Εξάλλου, κανένα θέρετρο ή δωμάτιο ξενοδοχείου δεν μπορεί να συγκριθεί με την ιδιωτικότητα, την αποκλειστικότητα και την πολυτέλεια που μπορεί να προσφέρει μια βίλα.

Νεόκτιστες και διακριτικά πολυτελείς, οι San Romano Villas βρίσκονται στην παραλία Άγιος Ρωμανός, σε απόσταση 15 λεπτών οδικώς από τη χώρα της Τήνου, και μόλις 20 μέτρα από την παραλία.

Η αρχιτεκτονική και η εσωτερική διακόσμηση είναι παραδοσιακή κυκλαδίτικη, με αφαιρετικό στιλ, αλλά με ξεχωριστό χαρακτήρα.

Άπλετο φως, άνετοι, ευάεροι κοινοί χώροι για φαγητό και χαλάρωση, πλήρως εξοπλισμένες σύγχρονες κουζίνες και διακριτικά πολυτελή υπνοδωμάτια, προσφέρουν κομψότητα, άνεση, λειτουργικότητα και μια αίσθηση «καλής ζωής». Προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα και μοναδικά διακοσμητικά κομμάτια ολοκληρώνουν την εκλεπτυσμένη αλλά ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

Οι βίλες San Romano διαθέτουν μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα και εξωτερικούς χώρους προστατευμένους από τους βόρειους ανέμους, οι οποίοι περιβάλλονται από ανθόκηπους, ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο δικό τους ιδιωτικό παράδεισο.

Κάθε βίλα διαθέτει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, μέχρι και τη Δήλο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινητό: 6938 071743

Email: sanromano-tinos@hotmail.com

 
Top